Shit happens in Lithuania

Skelbti atsakymą
Dzei_Bee
Shit happens in Lithuania

Standartinė Dzei_Bee » 2003 12 30 16:50

Paxas mane jau baigia visai zaveikti. Ir seniau apie ji nebuvau per geriausios nuomones, bet dabar visai uzp... ka jis tikisi pasiekti neatsistatydindamas? Ir dar vietoj to kad dirbtu savo darba (nors kazin kaip efektyviai galima dirbti be geru patareju) jisai bl vazineja po Lietuva i susitikimus su zmonemis. Uz ka jam pinigus moka. tikrai ne uz bendravima, kuris kaip pasirodo visdelo yra mokamas. :x

Vartotojo avataras
gigo
nuolatinis dalyvis
nuolatinis dalyvis

Standartinė gigo » 2004 02 11 16:56

visai gedos nebeturi zmogelis. ka cia gedos! jokio padorumo proto ir t.t geriau nebesnekesiu apie ji nes jau ir taip nervas ima.

Vartotojo avataras
mergicka
rašytojas profesionalas
rašytojas profesionalas

Standartinė mergicka » 2004 03 12 15:06

Man ta politika jau per gerkle lenda. :twisted: Tai tik zmoniu kirsinimasis.Prasideda politiku kova tarpusavyje.As esu pries Paksa.Net tevui sakiau,kad nepraeis ne metai kaip Paksas prisidirbs ir ka as buvau teisi.Siaip kaip zmogaus man jo gaila,o kaip politiko tai ne.Juk nelengva zmogui pakesti tokias patycias,izeidinejimus.Zmones supraskit jei igi siol neasistatydyno tai ir neiseis is prezidento kedes,kol neprivers apkalta.Matyt jam neleidzia kazkas iseiti. :?: Gal grasina seimai,kad vaikus,zmona,tevus nuzudys.Cia jau turi buti labai rimta priezastis.Vat zinos kaip su rusais susidet.Pats kaltas.Rusai iseidami pasake,kad mes sugrisim ir jie grizta.
Man labai patiko kai viena penktadieni per dviracio sou parode 'Pakso nuotaka'. :D
Tikrasis prezidentas man iki siol yra tik jo ekscelencija Adamkus!!! :D :D

Skelbti atsakymą

Grįžti į