Pokalbiai apie meilę ir švelnius jausmus
va cia tai neblogas meiles apibudinimasmisty fi rašė:nu galiu pasakyt kaip mano klasiokai sako kas yra meile meile yra 2 po 50 ir i lowa ps cia ne as sugalvojauSon Gohan rašė:Kalbam klabam apie meile, o dabar uzduosiu rimtesni klausima![]()
Kas yra meile????
o siaip as kazkur jau rasiau, kad meile tai kiekvienam zmogui individualus jausmas, ir kiekvienas ja kitaip jaucia ir apibudina
No smint - no kiss, no kiss - no sex, no sex - no baby, no baby - no problem. So no smint - no problem 
- Nightcom
- Dust N' Bones
- Susisiekti:
yeah, karstais tikrai tas jausmas buna non real bet kartais tai patylesiu buna, kad kazka jauti tikrai galingai bet poto pradedi susimastyti ar tikrai tu tai jauti ir kodel tu tai jauti ir ar ta jausma jaucia tas kitas zmogus kuriam tu tai jauti..videl jai ne tai tau kapets..gaunasi jog esi totaliai suvarytas i kampa ir betka ka tas zmogus tau pasakys tu pryvalesi daryti, bet aisq padares tai ir pamates jog tam zmogui vistiek px gal suprasti jog jis nevertas taves ir nevertas tavo siltu jausmu, kuriuos gal jauti is meiles gal is susizavejimo.
- Fantasy
- profesionalas

Va man ir kyla sitas klausimas kas ta meile?? matyt kyla nes pati nesugebu i ji atsakyti... gal visgi niekada nepatyriau tos tikrosios meiles o visgi gal kelintus metus myliu bet zinau kad tas zmogus kuri myliu man yra nepsiekiamas... nezinau... zinau tik tiek jog kiekviena syki pajusdavau linkstant kelius, kiekviena syki suvirpedavau isgirdus savo varda is jo lupu, mano mintys visuomet budavo su juo... gal tai meile?? deja dabar i tai atsakyti negaliu nes jau kelintus metus nepatiriu sio jausmo... o noreciau...
P.S. nekreipkit demesio kai pradedu galvoti apie meile mane visada pradeda draskyti dviprasmybes ir pasidarau tokia kokia gyvenime neesu
P.S. nekreipkit demesio kai pradedu galvoti apie meile mane visada pradeda draskyti dviprasmybes ir pasidarau tokia kokia gyvenime neesu
The only thing that men and women have in common, is that they both prefer the company of men. Oscar Wilde.
- Nightcom
- Dust N' Bones
- Susisiekti:
Na taip, cia yra beveik meile.
Esu eilini karta ismastes gera dalyka kaip
1.Kekvienas zmogus walks down the street and bumm yeah am in love..bet cia taip ziauriai daznai buna- TAI NERA MEILE TAI YRA SUSIZAVEJIMAS !
2.Bet buna ir ne, pvz sulei tikrai tu matai ta zmogu daug kartu bet hrm jis tau pradeda tikrai ziauriai patikti ta prasme hrm nu gerai gal as susizavejau bet gal ir ne ! a nu man taip tikrai daznai buna
3.Ir trecia +dar 4 bus
Susizavi trumpalaikiai i ta zmogu bet buna laikas praaina ir vel jo nori bet taip ziauriai kad tiesiog sakes, Kame kampas buna kad tau jos taip norisi bet norisi ir dar vienos kad nzn ir pradeda atrodyt kad nori iskart kokiu 4
na man taip daznai buna ir negaliu is galvos ismesi rrr ir ilgai norisi kokiius metus vis i viena ziuriu
4.Gal tai meile gal ir ne bet vistiek gi gyvuliai esame ane
Esu eilini karta ismastes gera dalyka kaip
1.Kekvienas zmogus walks down the street and bumm yeah am in love..bet cia taip ziauriai daznai buna- TAI NERA MEILE TAI YRA SUSIZAVEJIMAS !
2.Bet buna ir ne, pvz sulei tikrai tu matai ta zmogu daug kartu bet hrm jis tau pradeda tikrai ziauriai patikti ta prasme hrm nu gerai gal as susizavejau bet gal ir ne ! a nu man taip tikrai daznai buna
3.Ir trecia +dar 4 bus
4.Gal tai meile gal ir ne bet vistiek gi gyvuliai esame ane
- Nightcom
- Dust N' Bones
- Susisiekti:
Hrm. o tu eilini karta nusiflodintiKicked rašė:nightcom kadangi bandei savo ilgu postu israsti dvirati
Tai pagal tave meile yra, smegeneliu mastymas(nors jo smegenys viska daro ne sirdis) bet va atsikeli va as ja myliu tikrai man sirdis taip sako, nu siadien taip galvoju, praeina laikas, o as jau tikrai zinau kad kita myliu... tikrai...Kicked rašė:nightcom kadangi bandei savo ilgu postu israsti dviraty tai pasakysiu tik tiek : meile yra tada kai pats tai tikrai zinai , sirdies gilumoje
nesimaiso kokia nors mintis "blyn gi is tikro tai nezinau..." .
jeigu kamuoja neziniukas tai irgi gali buti meile bet...
neabipuse.
Kazin ar cia taip paprasta! Kad pasakiai ir viskas...
Meiles paprasciausiai nera!
One world, one future.
- Nightcom
- Dust N' Bones
- Susisiekti:
Siom prasti reikalaiSioma rašė:Tai pagal tave meile yra, smegeneliu mastymas(nors jo smegenys viska daro ne sirdis) bet va atsikeli va as ja myliu tikrai man sirdis taip sako, nu siadien taip galvoju, praeina laikas, o as jau tikrai zinau kad kita myliu... tikrai...Kicked rašė:nightcom kadangi bandei savo ilgu postu israsti dviraty tai pasakysiu tik tiek : meile yra tada kai pats tai tikrai zinai , sirdies gilumoje
nesimaiso kokia nors mintis "blyn gi is tikro tai nezinau..." .
jeigu kamuoja neziniukas tai irgi gali buti meile bet...
neabipuse.
Kazin ar cia taip paprasta! Kad pasakiai ir viskas...
Meiles paprasciausiai nera!