Dėl saito kurimo "underground"
Pratesiau vėl projekto galiojimo laiką, vien dėl to, kad šiuo metu prie projekto neprisidedu, bet žadu prisidėti, šiandi graži diena ir kaip reta nebloga mano nuotaika, saiskaitoje plaukioja nemaža sumelė :] Jeigu nežadat prie to projekto prisideti niekas tai taip ir rašykit, nes kita kartą tikrai galiojimo laiko nepratęsiu!
Get your ambition or die trying
Pasakyk kam tas naujas dizas jeigu puslapio nebus? Tau būtų gaila į keturis kažkur mėnesius 2lt? http://www.maksasmks.vhost.lt/indexas.html - Super hak truputis mano puslapis, turbūt taip ir nesukursiu ;]
Nu dizas gražus
Nu dizas gražus
Kaip manai kodel taip atsitiko, vis tik buvo didelis bumas del projekto visi norejo prisideti, o dabar net ir tu pagrindinis dizaineris galvoji, kad projektas gali mirti?MaksasMks rašė:Manau jeigu ir dabar šitas projektas numirs, mes po kiek laiko ar po kelių metų pratęsim šitą darbą ;] Na bent jau aš tikrai...
Nu nžn kaip kiti, bet jeigu kalbant apie mane, kodėl dabar neprisidedu prie projekto. Nuo praito pavasario nežaidžiau jokio žaidimo ilgiau nei 3 dienas. Ir nuo praito pavasario tikrai daug išmokau ir papildžiau savo žinias (HTML, PHP, Hakinimo ir t.t). Šiaip jau užpiso
Reikia pailsėti, taigi parsisiųsiu "LineAge2" ir lošiu iki vasaros. Vasara beveik išvis nebūnų prie PC, o rudenį žiūrėsiu ką veiksiu, turbūt bandysiu prisidėti prie projekto.
Trumpiau pasakius dabar nebuvo laiko, nes labai buvau pasinėrias dar į "FLASH" kurima, nuo kompo daugiausiai pailsėdavau tik sportuodamas. Padarysiu visų hakinimų ir programavimų pertrauka iki rudens tai tikrai musiet ;] O dar mokslai...
P.s Šiaip tikrai jeigu projektas mirs aš jį prikelsiu :] Bet po ilgos pertraukos.
Trumpiau pasakius dabar nebuvo laiko, nes labai buvau pasinėrias dar į "FLASH" kurima, nuo kompo daugiausiai pailsėdavau tik sportuodamas. Padarysiu visų hakinimų ir programavimų pertrauka iki rudens tai tikrai musiet ;] O dar mokslai...
P.s Šiaip tikrai jeigu projektas mirs aš jį prikelsiu :] Bet po ilgos pertraukos.
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)