Ne.ash ir nerandu nieko.mindaugas' rašė:lietuvių kalbos nerandu nei per nago juodyma, ar tik aš vienas toks kuris neranda?![]()
Geras Keyloggeris !!!! Lietuviskai !!!
Radau daug ir ivairiu keyloger'iu, bet kuri naudoti? Jau rasiau, mano zinios apie kompus apsiriboja jo ijungimu/isjungimu. O ka jau kalbeti apie programavima^Paulius^ rašė:Dabar paziurejau ta nuoroda nebeveikia, bet parsisiusk is kur nors kitur ta keylogeri, o sulietuvinima galesiu tau i pm persiust.
Gal ir ismoksiu kada bent jau pagrindu, bei reikalas tame, kad man i savo kompa instaliuoti keyloger'i (arba ka nors panasaus, kas suzinoti slaptazodzius)reikia dar sia savaite. Taigi mane ziauriai spaudzia laikas. Todel ir rasau cia su viltim, kad atsiras norintis (vilnietis) man padeti.
Beje, pasikartosiu, bet man reikia dar vienos paslaugos - isilauzti i kita kompa. Noriu panarsyti po My Documents ir suzinoti meil'o slaptazodi. Jau ir sioki toki plana esu parengusi - issiusti aukai trojana is jos drauges pasto (zinau slaptazodius). Taip auka nieko bloga neitardama turetu atsidaryti uzkresta faila. Tai va, man reikia jau gatavo trojano, kad galeciau siusti. O gal yra norinciu pasipraktikuoti?
Ne, negaliu. Zinau tik jos e.meil'a. Pasiskaitinejau cia dienele kita ir pasidariau isvada, kad kazkokie trijanai (kai juos atsidarai) apeina AV. Ar kazka blogai supratau?zigzag rašė:bet jai siusi virusa antivirusas ji uzgaudys.tu gali prie aukos kompo prieiti?
Jei kalba eina apie keyloger'i - tai ji noriu instaliuoti savo kompe
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)