FTP servu kurimas
Zinau kad uzduosiu nesveikai durna
bet kaip kurti FTP servus?
Na manau pradedantieji šiame forume nebūtinai turi būti nevykėliai.Kad jau jūs seniai forume esate tai nereiškia kad jūs labai kieti...Taip.Ant kompu gerai prasivarę...bet manau ne jums teisti.
Taip sakydami iš karto stumiate į šalį vartotojus.Jie tiesiog bijos reikštis.
Aš ir nelabai moku ant kompų.Neseniai gavau kompą.(prieš metus) bet bet iš savo amžiaus vaikų moku gan daug.Aš visada ligiuojuosi į daug mokančius,pvz: Jųs:GODhack,oxigen,Šaras ir t.t.

Mes nesustumiame kitų, tiesiog norime, kad forumas būtų tvarkingas ir temos kuriamos tam skirtose vietose o ne daromas balaganas ir visokios nesąmonės.... Aš nieko prieš naujokus, jeigu jie sugeba elgtis normaliai.___.:E~X~O~D~U~S :.____ rašė:Na manau pradedantieji šiame forume nebūtinai turi būti nevykėliai.Kad jau jūs seniai forume esate tai nereiškia kad jūs labai kieti...Taip.Ant kompu gerai prasivarę...bet manau ne jums teisti.![]()
![]()
Taip sakydami iš karto stumiate į šalį vartotojus.Jie tiesiog bijos reikštis.
Aš ir nelabai moku ant kompų.Neseniai gavau kompą.(prieš metus) bet bet iš savo amžiaus vaikų moku gan daug.Aš visada ligiuojuosi į daug mokančius,pvz: Jųs:GODhack,oxigen,Šaras ir t.t.
![]()
![]()
Mokausi ir noriu išmokti
-
Veni, vidi, vici
Multa paucis
Errare humanum est
Divide et impera!
-
Veni, vidi, vici
Multa paucis
Errare humanum est
Divide et impera!
Jei klausia zmogus tai reik ir paaiskinti. Arba duoti linka i jau esancia tema.
Ftp kaip ir visi serveriai kuriamas paleidus tam tikra programine iranga kompe ir viskas.
Is Mega$ Windows sistemoms skirtu ftp serverio programiniu irangu patogumu ir paprastumu ir tuo kad yra nemokama isiskiria:
http://www.pablosoftwaresolutions.com/h ... erver.html
Ftp kaip ir visi serveriai kuriamas paleidus tam tikra programine iranga kompe ir viskas.
Is Mega$ Windows sistemoms skirtu ftp serverio programiniu irangu patogumu ir paprastumu ir tuo kad yra nemokama isiskiria:
http://www.pablosoftwaresolutions.com/h ... erver.html
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

Sakau prie ko cia hackinimas na kaip jums busimiems script kiddies ne prie ko ,bet tai tas pats reikia perprast kaip veikia ftp pasikurt ir panasiai tai tada jus ir godhack tema apie TrueBSD tai ko jus nevaret ten ka? Ta tema skiriasi tuo kad ten ne klausia o duoda na ir... o jis paklause tai butina teist uz situs dalykus
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)