Taip ir padariau.Žiurėsim ką jis kalbėsGHOST_FX rašė:Pabandyk į adminą kreiptis.
Bendras forumas
Mh pamciau tavo posta ir nuejau: temu nebuvo galima net perziuret kaip sveciui todel uzsirestravau, kad apzvalgyciau kas ten per objektas, paskui gavau pm iskart nuo admino ir nuo braino tai galvoju reik ir ten ka nors rasyt.
Ir mano pirmu ispudziu ten ne joks lamynas, bebejo yra keletas chiuvu kurie prikuria 5 temas apie Perl vietoj to, kad isvis isiaiskintu kas tas Perl yra, bet ju ne dauguma.
Ir mano pirmu ispudziu ten ne joks lamynas, bebejo yra keletas chiuvu kurie prikuria 5 temas apie Perl vietoj to, kad isvis isiaiskintu kas tas Perl yra, bet ju ne dauguma.
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

Nepykstu, ko čia pykti. Tai jie ant manęs baisiai supyko nors už teisybe nepykstama.brain5ide rašė:Turint omeny, kad ju per 300 uzsiregistrave. O DarkForce'as. man rodos ant jų pyksta dėl savo one.lt accounto ir forumo
Beje jie E-mail'o patys neperime,kaip ir mano virtualaus serverio.Tiesiog tarp manęs buvo geras stukačius kuris viska kaziolino tiems "Hakeriams".O Jezau...
Beje exploitais naudotis, tai ne koks stebuklas...Ten nėra papraščiausiai ką mokintis,biški praktikos ir vsio.
O anie čiuvakai anaiptol paleidinėje tuos exploitus geriau ka nors naudingo nuveiktu...Suprantu visiems būna sunkių akimirkų tačiau kai žmonės teigia jog IPB yra labiausiai pažeidžiama lentą,pasiklausęs tokiu nesamoniu pasiunčiau visus toli...Nežino nieko jie ir drąsko akis,aš tokių lameriuku nemėgstu..Štai ir viskas...
Beje pasveikinkite ten turiu suteikta "Lamos"
Laipsni,gera kai tave kas pastebi
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
Can someone help me?
http://rumbler.awardspace.com/images/avatars/cin.php
Čia shellas įmestas bet kažkodėl neveikia ;/
http://rumbler.awardspace.com/images/avatars/cin.php
Čia shellas įmestas bet kažkodėl neveikia ;/

Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)