prazepsojauMaksasMks rašė:www.antisecurity.org - buvo nulaužtas po to iškart ;]
http://underground.vhost.lt/ nulauztas!!!!
Viskas su jais gerai...na as pas net nesilankiau dar nei karto po nulauzimo bet jei nebutu visokiu lamu kaip 1karolis tai gal ir neblogas projektas butu, zinoma ten skurdziai apsiribuojama vien tik deface ir kitokiom sunybem,ir nera tokiu kaip kad GODhack, brain5ide tutorialu idomiu, is kuriu galima daug ismokt.
ir apskirtai ten exploitu panaudjimas pagrinde...
Edit: o dieve, 8 klaidos
jei skaiciuojant kad be visu nuosiniu ir pan butu virs 30 
gal reik pradet mokintis be klaidu ir graziai rasyt
Edit: o dieve, 8 klaidos
gal reik pradet mokintis be klaidu ir graziai rasyt
Paskutinį kartą redagavo Xgreem 2006 09 12 21:03, redaguota 1 kartą(us).
linux + nessus + nmap + exploit +enter = all doors open
Mano dėka 
Istorija tokia:
Members išvadinau lameriu(mano kaltė, nesusilaikiau), nes jis savaitės senumo backup'ą teturėjo ir bandė teigti, kad niekas nebuvo jų nulaužęs. Ir screenshot'ą buvau įmetęs į shoutbox'ą pas juos ir šiaip visiems aiškinau, kad buvo jie nulaužti. Members tvirtino, kad jie nebuvo nulaužti ir tos raidės(buvo frazė siunčianti visus velniop baltam fone) tebuvo jo išsidirbinėjimas(tuo aš tikiu, nes ta frazė lyg ir buvo adresuota laužėjams). Na bet screenshot'e buvo visai kitas vaizdas - pusiau nuskustas vaikas ir parašyta OWNED. Na tai ką. Daejom diskusijoj iki to, kad jis manęs paklause: "Tu gal bano nori?". Aš atsakiau, kad labai. Taigi gavau ban'ą slapyvardžiui. Aišku, registravaus kitu nick'u ir vėl jiems įrodinėjau, kad nulaužtas buvau. Tada baną ant IP gavau. Na, aišku, ėjau per proxy. Taip netyčia dar vieną klaidą IPB forume radau
, ir ėjau tol, kol juos daknisau ir Members atjungė naujų narių registraciją, o mano išpuolių duomenis ištrynė. Heh, lameriškai(gal šitam forume reikėtų sakyt exidiškai) pasielgiau, bet smagu buvo.
Istorija tokia:
Members išvadinau lameriu(mano kaltė, nesusilaikiau), nes jis savaitės senumo backup'ą teturėjo ir bandė teigti, kad niekas nebuvo jų nulaužęs. Ir screenshot'ą buvau įmetęs į shoutbox'ą pas juos ir šiaip visiems aiškinau, kad buvo jie nulaužti. Members tvirtino, kad jie nebuvo nulaužti ir tos raidės(buvo frazė siunčianti visus velniop baltam fone) tebuvo jo išsidirbinėjimas(tuo aš tikiu, nes ta frazė lyg ir buvo adresuota laužėjams). Na bet screenshot'e buvo visai kitas vaizdas - pusiau nuskustas vaikas ir parašyta OWNED. Na tai ką. Daejom diskusijoj iki to, kad jis manęs paklause: "Tu gal bano nori?". Aš atsakiau, kad labai. Taigi gavau ban'ą slapyvardžiui. Aišku, registravaus kitu nick'u ir vėl jiems įrodinėjau, kad nulaužtas buvau. Tada baną ant IP gavau. Na, aišku, ėjau per proxy. Taip netyčia dar vieną klaidą IPB forume radau
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
Praktishkai pasakodamas savo atveji, papasakojai manaji. Mane ishbanino del vieno posto.brain5ide rašė:Mano dėka
Istorija tokia:
Members išvadinau lameriu(mano kaltė, nesusilaikiau), nes jis savaitės senumo backup'ą teturėjo ir bandė teigti, kad niekas nebuvo jų nulaužęs. Ir screenshot'ą buvau įmetęs į shoutbox'ą pas juos ir šiaip visiems aiškinau, kad buvo jie nulaužti. Members tvirtino, kad jie nebuvo nulaužti ir tos raidės(buvo frazė siunčianti visus velniop baltam fone) tebuvo jo išsidirbinėjimas(tuo aš tikiu, nes ta frazė lyg ir buvo adresuota laužėjams). Na bet screenshot'e buvo visai kitas vaizdas - pusiau nuskustas vaikas ir parašyta OWNED. Na tai ką. Daejom diskusijoj iki to, kad jis manęs paklause: "Tu gal bano nori?". Aš atsakiau, kad labai. Taigi gavau ban'ą slapyvardžiui. Aišku, registravaus kitu nick'u ir vėl jiems įrodinėjau, kad nulaužtas buvau. Tada baną ant IP gavau. Na, aišku, ėjau per proxy. Taip netyčia dar vieną klaidą IPB forume radau, ir ėjau tol, kol juos daknisau ir Members atjungė naujų narių registraciją, o mano išpuolių duomenis ištrynė. Heh, lameriškai(gal šitam forume reikėtų sakyt exidiškai) pasielgiau, bet smagu buvo.
Jie teige jog IPB diskusiju lenta yra pati NESAUGIAUSIA ir turinti daugiausiai pazheidzhiamumu, nors tai turetu buti phpbb.
Ash jiems detale citata parashiau, kad phbb daugiausiai turinti pazheidzhiamumu lenta ir t.t.
Tai vietoi to, kad bishki nusileistu ir pagalvotu, kad nusispango.Jie ishtryne mano postus, mane ishbanino...Ai buvau dar ir Lamos ranga gaves. Nors toks labiau 1karoliui tiktu.
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
brain5ide, viskas yra naturaliai. Visiem daugiau nei akivaizdu kad ten vaikai susirinke + koki egocrew.de paverte moderai kelias temas, kiti isvis nezino kas per dalykas tas Perl yra ir nori ji kompiliuot, treti pirma kart cmd langa ant windowsu mato ir neisivaidzuoja su kuo jis valgomas... Ir dar kas svarbiausia visi tokius kietekus tuo paciu lauzia kaip, kad atrodo po banka kas vakara nulauzia.
Zodziu pakartosiu tavo mylima fraze, kad kritai mano akyse kai su jais buvai susitrynes.
Bet po sito posto tai kaip ir vel pakilai.
Zodziu pakartosiu tavo mylima fraze, kad kritai mano akyse kai su jais buvai susitrynes.
Bet po sito posto tai kaip ir vel pakilai.
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

Teisingai pasakyti GODhack.Nera nei ka pridurt.GODhack rašė:brain5ide, viskas yra naturaliai. Visiem daugiau nei akivaizdu kad ten vaikai susirinke + koki egocrew.de paverte moderai kelias temas, kiti isvis nezino kas per dalykas tas Perl yra ir nori ji kompiliuot, treti pirma kart cmd langa ant windowsu mato ir neisivaidzuoja su kuo jis valgomas... Ir dar kas svarbiausia visi tokius kietekus tuo paciu lauzia kaip, kad atrodo po banka kas vakara nulauzia.
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
ir kam sitas linkas?Dar(k)Force rašė:http://forum.milw0rm.com/viewtopic.php?t=933
Oi ne chia papostijau, chia shiaip yra geru vusualhack'uzigzag rašė:ir kam sitas linkas?Dar(k)Force rašė:http://forum.milw0rm.com/viewtopic.php?t=933
pofik.praversDar(k)Force rašė:Oi ne chia papostijau, chia shiaip yra geru vusualhack'uzigzag rašė:ir kam sitas linkas?Dar(k)Force rašė:http://forum.milw0rm.com/viewtopic.php?t=933
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)