Reikia suzinot tik IP.
Nenukrypk nuo temos lu.geriau pamastyk kaip i klausimas atsakyti.Tai kokia ta firma?nezinau ka tu cia isigalvoji bet jokio pagrindo nematau kodel tau reiktu slepti firmos pavadinima?Firmos paminejimas jai yra savotiskas +.ir neklausk kodel pats puikiai zinai.jai nzn tai * off.uzknisai su savo juodu melulu rašė:Kodėl turėčiau skelbti? Beto kaip tu jam žodžiais įrodysi, kad jis vistiek savo varo. Spėju net nežino kas yra vlan'ai ir koks saugumo lygis naudojant juos. Nu sužinos kadanors.
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
Avigalvi tu nieko tu nzn. jokios firmos nera viskas tuom pasakyti vienoi vietoi emei ir susimoveilu rašė:Interneto tiekėjas ir tiek.
Taip kad be prasme tavo kalbos apie ta sauguma ar koki te b.apie tavo laimejimus ir t.t.apsisaukelis suknistas kazkoks .kai meluoji pagalvok ka meluoji.
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
Tai kaip galima tiketi ?lu rašė:Netikėti yra tavo pasirinkimas ant kurio man giliai nusišikt.
normali firma nesamdo zmoniu is gatves apie kuriuos nieko nezino.Dazniausiai tokie zmones kaip tu save laikai tai turi internetinius puslapius kuriuose yra tavo darbo stazas kokiuose firmuose tu dirbai anksciau ir t.t.
Deja apie tave nezinom jokios info abejoju ar tu turi koki nors darbo staza leidima dirbti kaip tave kokia firma nusamdo ir t.t.
kokia firma tave gali nusamdyti jai apie tave nieko nezino turi buti atliekamos rekomendacijos ivairios ir t.t.Taip kad zmogau....
Nu gal ir buvo pasamdzius tave kokia firma gal kokia AB"conectukas&kaimas'co
Kadangi aš esu pasitikintis savimi žmogus.Tad tarkim kad aš esu įsitikines kad jokioi firmoi pastovioi nedirbi.I pasikliauju vien tik savo galva.lu rašė:Kas tau sakė, kad aš neturiu savo puslapio. Aš apie save ir nesistengiu pateikti daug informacijos.
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)