Ar brain5ide daug nusišneka?
Na truputį apsirikau(GODhack: "eilinį kartą girtas nusišnekėjai"). Ne žaidimų acc buvo, bet web programos. My mistake. Reikės bilobilio nusipirkti.GODhack rašė:Nelabai daug. Ziurint kaip skaiciuosi. Dalis buvo po nix, bet as prie os net neprisilieciau. tarkim kokios web programos ir pan.
Beda ta kad ant nix nera labai jau daug trojanu prikurta ir keblu kaska labai daug daryti.
Bet taip jei grubiai imsim tai ~10-20 kompu buvo su nix ir as butent ta nix vienaip ar kitaip daugiau ar maziau kontroliavau. Velgi dar karta sakau kad tikslus skaicius priklauso nuo to kaip vertinti "nulauzta nix" fraze.
Siaip sutinku brain5ide sutinku su tavim situo klausymu. Taciau tu daug nusisneki ir nieko nepadarysi.ir isvis kiek suprantu sitas visas forumas yra tik tam ir skirtas kad butu floodinama ir nusisnekama , o ir dar manau kad visi forumo modai + adminas yra tikri lauciai jei nesugiaba su tokiais kaip as ar GODHack susitvarkyti, nors kita vertus sitas forumas ir yra tas tikras lietuvisas hack saitas kurio main page parasyta :brain5ide rašė:Tavo klydimai tikrai nėra minimalūs. Pats posakis "aš neklystu" savo ruožtu yra klaidingas. Toliau vardinam:
x) be trojano nebus ir įsilaužimo
x) Windows geriau už *nix
x) norint pasiekti labai daug kompiuterių saugume *nix visiškai nereikalingos
x) vėlgi tas bajeris su exploitui
x) ir t.t. tingiu aš toliau čia aiškinti. Aišku skaičiuojant santykį nusišnekėjimų ir visų pranešimų, tavo koeficientas gaunasi labai naudingas, bet tai yra tik dėl to, kad yra gana daug tavo postų, panašių į:
y) brainai išsiblaivyk
y) kicked, mesk lu lauk
y) mergyt, kokia tu gluša
y) nusišneki
y) ir t.t.
"AS ESU BLET ELITAS BUCIUOKIT MAN ****"
Visiem reiktu idet daugiau darbo ir patvarkyt visa foruma, arba trint * visas "Hakeriu Diskusijas" ir vis kita mesla ir palikti vaikam diskutuot apie zaidimus. Tai va modai nepagailekit laiko ir jai jau esat modai tvarkykites, nesugebat susitvarkyti tai piskit * ir palikt vieta tiem kurie kazka sugebes padaryt , nerodydami savo durnumo. Yra vienas posakis: tik durnas puola protinga , galvodamas kad puola protingai ...
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)