Ar brain5ide daug nusišneka?
Logika elementari tinka tik elementariems uzdaviniams spresti. Tik tada kaip yra du pasirinkimai, o cia pasirinkimu yra aibes. Ziuriu tau kaip "programuotojui" su logika gerokai per silpnai.
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

1. Aš neesu programuotojas.
2. Boolean logika - dvi galimos reikšmės. Tau, kaip Windows hakeriui jis turėtų būti žinoma, kadangi Windows pasatatyti remiantis būtent boolean logika.
3. Kai mūsų interesai nuolat kertasi, o kalbame, ar aš nusišneku, tuomet lieka du variantai: Taip arba ne. Taigi jeigu aš sakau tiesą, vadinasi tu sakai netiesą, ir jeigu tu sakai tiesą, vadinasi aš sakau netiesą(na dar galimas ir trečias variantas, kuomet mes abu neteisūs, bet tokio atvejo neįtraukiau dėl paprasčiausios priežasties: šiuo klausimu jis nebūtų reikšmingas, kadangi jis mums abiems pakeltų nusišnekėjimo koeficientą.
2. Boolean logika - dvi galimos reikšmės. Tau, kaip Windows hakeriui jis turėtų būti žinoma, kadangi Windows pasatatyti remiantis būtent boolean logika.
3. Kai mūsų interesai nuolat kertasi, o kalbame, ar aš nusišneku, tuomet lieka du variantai: Taip arba ne. Taigi jeigu aš sakau tiesą, vadinasi tu sakai netiesą, ir jeigu tu sakai tiesą, vadinasi aš sakau netiesą(na dar galimas ir trečias variantas, kuomet mes abu neteisūs, bet tokio atvejo neįtraukiau dėl paprasčiausios priežasties: šiuo klausimu jis nebūtų reikšmingas, kadangi jis mums abiems pakeltų nusišnekėjimo koeficientą.
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
Bet kokiu atveju, visi, kurie balsavo, kad aš nedaug nusišneku(40% šiaip yra daug) identiškoje diskusijoje apie tave turėtų balsuoti už tai, kad tu daug nusišneki, kadangi visur mūsų nuomonės nesutampa ir jeigu aš nenusišneku(arba nusišneku 40% savo postų) tai likusiuose postuose nusišneki būtent tu(neatsižvelgiant į bendrą postų skaičių, kuris pas tave milžiniškas).
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
Na taip , aš nediskutuoju temose apie žaidimus, todėl ne visi tavo postai turi atsakymą iš mano pusės. Prieš tai parašytą teiginį reiktų taikyti būtent hakerių diskusijos postams(ir apskritai, po tos diskusijos apie ftp exploitą, kadangi iki tol mūsų nuomonės daugmaž sutapdavo).
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)