Aisku toki saita kurti rizikinga siketiek... (neturiu omeny istatimu
Dėl saito kurimo "underground"
Žiūrėkit, aš kažkada skaičiau hakerį. Ten buvo straipsnis(tiksliau interviu) apie securitylab.ru įkūrėją Aleksandrą Antipovą. Straipsnyje buvo rašoma, kad iki tol, kol susikūrė pats tinklapis, buvo išplatinta apie tūkstantį įvairios informacijos egzempliorių.
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
Lionax, Brainas musu kaskoks isisokelis ir tiek paziurek i suck-o.com anevieno exploito o vienas geriausiu hakijimo saitu
Jei jau darom apie hakijima tai manau library prasisiuntimu kiekio ir kokybes nesuteiksim tai reik kaska taikyt i mazdaug suck-o.com lietuviskaji varianta.
Na ka kiti manot? Tas undergraund tai man labai jau primena "astalavista group" kita varda gal ir reiktu kito.
Gal ir as uz lietuviska bet kzin ka galima sugalvot lietuvisko.
"saugumo mitas" ar kaska tokio ... nie nesamone.
Jei jau darom apie hakijima tai manau library prasisiuntimu kiekio ir kokybes nesuteiksim tai reik kaska taikyt i mazdaug suck-o.com lietuviskaji varianta.
Na ka kiti manot? Tas undergraund tai man labai jau primena "astalavista group" kita varda gal ir reiktu kito.
"saugumo mitas" ar kaska tokio ... nie nesamone.
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

tai Na as kiek kitaip saita isivaizduoju, bus saitukas bus smagaus pasiskaitimo visiem apie paprastus dalykus, kur uzein kaska paskaitai kaska suzinai, o ne:brain5ide rašė:Žiūrėkit, aš kažkada skaičiau hakerį. Ten buvo straipsnis(tiksliau interviu) apie securitylab.ru įkūrėją Aleksandrą Antipovą. Straipsnyje buvo rašoma, kad iki tol, kol susikūrė pats tinklapis, buvo išplatinta apie tūkstantį įvairios informacijos egzempliorių.
kilometras.sorcekodo.lt
Beje jei jau neskaitai temu tai turejo but ir pherkinimo ir crakingo ir sprogmenu gal net.

Matai, iki tikro, rimto hack/security saito toli kaip iki dangaus. Bet visgi tai pasiekiama. Gal po metu dvieju, triju... zinoma, jei si saito kurimo euforija neisbles po 2 savaiciu.brain5ide rašė:Tai pala, tu man pasakyk, ką jūs norite sukurti? Normalų hack saitą, ar tik pramoginį-žaislinį puslapėlį apie hakinimą, bajerius ir kitas nesamones.
tu vel priestarauji pats sau kaskur kitu rasei kad reik uzsibrest realiu tikslu.brain5ide rašė:Gerai, bet reikia iš karto rimtai siekti tikslo, o ne svaigti apie kažkokius vaikiškus žaidimus.

Bandžiau su viena programa kurti logo, bet žiūriu shudas gavosi ir dar tas ikirus garasas kai kolonkės ijunktos
Gal jums patiks nžn
http://www.maksasmks.vhost.lt/Pradinis/index.htm
http://www.maksasmks.vhost.lt/Pradinis/index.htm
Get your ambition or die trying
Tikslu realiu, bet nereikia kurt vaikiško puslapio. Galų gale pagalvokit ir apie jūsų tinklapį skaitantį asmenį. Ar jam bus naudos skaitant tuos visus tutorialus "kaip nulaužti kaimyną lamerį per 15min."(čia citata iš paties hackdievo žinutės). Internete jau ir taip pilna visokio mėšlo.
Paskutinį kartą redagavo brain5ide 2006 01 17 21:01, redaguota 1 kartą(us).
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)