Kaip pamatyti passworld'ą?
Nežinau ar geroj vietoj rašau, bet turiu tokį klausimą: turiu 2 kompus, kuriuose yra tokia programa, kuriai reikia passwrold'o norint ją įjungt/aktvuot. Tai vienam kompe yra passworld'as parašytas (seniau aš buvau parašęs), bet dabar aš tą slaptažodį užmiršau, bet noriu aš tą progė kitam kompe aktyvuo, bet nežinau passworld'o. Tai gal yra koks būdas "pamatyti" passworld'ą? Vienam kompe yra pass bet jis "užslėptas" taškiukais, tai gal kaip nors įmanoma juos "permatyti"? Žodžiu, kaip pamatyti slapdažodį, "paslėptą" po taškiukais? Jei tai iš vis įmanoma... 
Visų pirma tai password, o ne passworld. Antra, tie taškiukai yra tik Windows XP. Kitur jie yra žvaigždutės, arba kitaip tariant asteriksai. Na o viena žymiausių taip rodomų passwordų dešifratorių yra programas OpenPass. Google for it.
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
Kiek pamenu su tuo openpass programa, reikia uzvesti kursoriu ant slaptazodzio, ir jis parodys isganingaji slaptazodi, ir nereikia nieko kopijuot ir ikelinet. Dokumentacijoje perskaiciau "Program Open Pass! intended for viewing the passwords hidden by the symbol '*' in floors of entering the passwords Windows 95/98/NT. Such,for instance, as an entering a password in DialUp window. " Tai teks kito softo ieskotis, nes su juo nepavyks... (nors kitur buvo rasoma, kad veikia ant Windows 9x/ME/NT/2K/XP pats bandziau ant xp nepavyko) Radau kita progse Asterisk Key, kuri pateisino lukescius, ja rasite cia O kitas progses susijusias su slaptazodziu saugojimu, isgavimu, rasite cia
Ši ta programa gal ir parodytų tą slaptažodį, bet reikia ją tada pirkti. Gal kas nors žino iš kur gauti šios programos "Registration Code"? Bandžiau ieškoti, bet niekur neradau...unixgirl rašė:Advanced Windows Password Recovery 3.5
As rimtai nezinau nieko apie sia programa, bet mano kursiokas pasake patare , jei windows isimine pass ir tu matai taskiukus tai su ja tu turesi ta slaptazodi
Vaje, vaje.deiviuxs rašė:Ši ta programa gal ir parodytų tą slaptažodį, bet reikia ją tada pirkti. Gal kas nors žino iš kur gauti šios programos "Registration Code"? Bandžiau ieškoti, bet niekur neradau...unixgirl rašė:Advanced Windows Password Recovery 3.5
As rimtai nezinau nieko apie sia programa, bet mano kursiokas pasake patare , jei windows isimine pass ir tu matai taskiukus tai su ja tu turesi ta slaptazodi
Pasinaudok Emule ten tikrai viska susirasi.Jai ne-Tada google belieka
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
va A raide serials.ws, kame problema?:
http://www.serials.ws/all/?l=a&pn=6
http://www.serials.ws/all/?l=a&pn=6
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)