Skubios pagalbos. Esu pas drauga, noriu padaryti sitoki dalyka:
Noriu is savo pc prisijunkt prie draugo pc per kokia nors programa.
Tai vat be jokiu kabeliuu ir pan. Kad pvz. pas drauga instaliuot ta progse ir pas save kompe, o po to is savo kompo prisijungt prie ten to draugo kompo. Gal tokia yra?
Kaip prisijungti prie draugo kompiuterio?
Be kabelio neis, technologijos dar nėra tiek pažengusios į priekį! Turi nusipirkti tam tikrą šešto kalibro ir keturių cilindru kabelį![-]acI{ed rašė:Skubios pagalbos. Esu pas drauga, noriu padaryti sitoki dalyka:
Tai vat be jokiu kabeliuu ir pan. Kad pvz. pas drauga instaliuot ta progse ir pas save kompe, o po to is savo kompo prisijungt prie ten to draugo kompo. Gal tokia yra?
Get your ambition or die trying
Re: Kaip prisijungti prie draugo kompiuterio?
Tu susikurk viena tema lameris. ir tada klausinek savo nesamoniu. Tik tershi forume bereikalingom temom kurios jau seniai aptartos tik reikia pasiknist arba naudot SUSIKTA SEARCH!!![-]acI{ed rašė:Skubios pagalbos. Esu pas drauga, noriu padaryti sitoki dalyka:
Viska paskaiciavus tai manau Populiariausia tema Keylogeris jo temu gal 10 ir daugiau.
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių