Filosofavimai
- Trolis gumis
- Crowbar Master
- Trolis gumis
- Crowbar Master
Laurynai del daug ko as tau tikrai pritariu, pavyzdziui galetu buti itraukta rusu klasika, nes kiek teko skaityti (bet teko tikrai labai mazai, tik pasakas) tai tikrai labai idomu, bet labai noreciau perskaityti bent kelias tokiu klasiku knygas, bet neturiu nei laiko, nei galimybiu, nes viena karta pasiemiau bibliotekoje, tai puse psl isplesyta, o draugai turi tik orginalo kalba, o as skaityti nemoku rusiskai 
No smint - no kiss, no kiss - no sex, no sex - no baby, no baby - no problem. So no smint - no problem 
nezinau ar sis postas nera offtopick ar kaip ten rasosi bet kazkodel verkent norisi papostint nelabai svarbu ka ir kur bet tiesiog papostint nelabai svarbu ka ir jus parasysit i si mano posta tiesiok norisi issaukt diskusija taigi tiesiog komentuokit net nesvarbu argumentuotai ar ne
You say it's not the real world,
Though it seems so real to me.
- Trolis gumis
- Crowbar Master
taigi esa tema TOTAL FLOOD
ten 111 psl bele ko pripostinta.
todel cia reikia rasyt prasmingiau.
va galit tema pakultivuot: kodel kai zmonem buna gerai jie vistiek ta geruma naikina.
geriausias pavyzdys - hdd.takas.lt
cia isvis stebuklas kaip dar adminam neuznkisa ir neuztustina ir neblokuoja siukslintoju ip.
blin jeigu nera san andreas tai kokiu galu kurt 1000 tusciu folderiu su sitokiu pavadinimu????(o taip tikrai buvo)
buciau adminas uzbaninciau visus tokius ir i www.takas.lt irasyciau saraseli, kuris, patikekit, nebutu trumpas.
be to, serveris butu svaresnis ir geriau veiktu, nekentetu nuo klientu gausos ir siuksliu, geriau butu geriesiems klientams.
vo taip.
kas dar kur matot neteisybes?
ten 111 psl bele ko pripostinta.
todel cia reikia rasyt prasmingiau.
va galit tema pakultivuot: kodel kai zmonem buna gerai jie vistiek ta geruma naikina.
geriausias pavyzdys - hdd.takas.lt
cia isvis stebuklas kaip dar adminam neuznkisa ir neuztustina ir neblokuoja siukslintoju ip.
blin jeigu nera san andreas tai kokiu galu kurt 1000 tusciu folderiu su sitokiu pavadinimu????(o taip tikrai buvo)
buciau adminas uzbaninciau visus tokius ir i www.takas.lt irasyciau saraseli, kuris, patikekit, nebutu trumpas.
be to, serveris butu svaresnis ir geriau veiktu, nekentetu nuo klientu gausos ir siuksliu, geriau butu geriesiems klientams.
vo taip.
kas dar kur matot neteisybes?
sutinku su gumiu kad tokie siukslintojai truputi nervina ir jiems truksta elementarios elgesio logikos, o kicked leisk pabaikt- mazas smurto protrukis??? bet kas is to ? juk kas yra protas yra tik subjektyvus tavo poziuris pvz man atrodo kai kurie tavo postai kavaili kaip tikriausiai mano postai daugumai atrodo kvali. Ir dar jei paliecent literatura tai fantasitineje literaturoje tai gan populeri tema zmonijos pravalymas ar kazkas panasaus, taciau kai tik sis tiksalas islerda bent jau mano nuomone knyga praranda dali savo zavesio
You say it's not the real world,