Keletas keistų problemų dėl forumo!

Diskusijos apie WWW svetainių kūrimą.
Skelbti atsakymą
Žinutė
Autorius
Vartotojo avataras
deiviuxs
garbės narys
garbės narys
Susisiekti:
Keletas keistų problemų dėl forumo!

#1 Standartinė deiviuxs » 2006 03 17 00:52

Tai va, turiu keletą keistų problemų dėl forumo ir nežinau kaip jas ištaisyti. Žodžiu, jeigu aš parašau žinutę ir paskui ją noriu redaguoti, tai ten aš paspaudžiu tą "keisti" mygtuką, skaitykim prirašau kelis žodžius joje ir kai spaudžiu "Siųsti, tai man rodo, kad kraunasi naršyklė, bet man pasikrauna jinai kelias sekundes ir viskas - nieko! Neišmeta jokios man lentelės, o aš lieku tame pačiame keitimo lange. Žodžiu, kažko kai bandau pakeist žinutę man ji nepasikeičia, nes neusikrauna man po to kai paspaudžiu "Siųsti". Be to, taip pat keistas dar vienas dalykas...nors esu parašęs forume 2 pranešimus, bet man rodo, kad parašiau aš jau 3 pranešimus, o kai per profilį aš juos bandau surasti, tai man tik išmeta du mano pranešimu. Tai ko tada rašo, kad aš parašęs 3 pranešimus?! Gal čia dėl kokių modų, nes jų aš esu instaliavęs kelis...padėkit, nes viską vėl iš naujo pradėt tikrai labai labai nesinori... :(
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
DF
profesionalas
profesionalas

#2 Standartinė DF » 2006 03 17 07:19

Gal narsykle kalta.Pamegink kita :wink:

Vartotojo avataras
deiviuxs
garbės narys
garbės narys
Susisiekti:

#3 Standartinė deiviuxs » 2006 03 18 05:46

Su pinigais aš jau viską susitvarkiau, bet va su tom žinučių rodymai, tai...Kažkokia nesamonė ten gaunas. Pvz. rašo pagr. puslapyje apačioje, kad ten vartotojai iš viso parašė 2 pranešimus ir yra tik vienas vartotojas forume - aš, tai kai aš paspaudžiu ant savęs pasižiūrėti savo profilį, tai rašo, kad aš parašęs 3 pranešimus, o kai paspaudžiu ieškoti visų mano pranešimų, tai atranda tik mano 2 pranešimus. Kažkaip rodo jei neklysti vienu pranešimu daugiau nei iš tikrųjų yra, o vat kodėl, taip yra aš negaliu išsiaiškinti jau net 2 dienas! :(
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
unixgirl
jaunasis rašytojas
jaunasis rašytojas

#4 Standartinė unixgirl » 2006 03 18 05:55

Todel, kad tavo forumas yra greiciausiai registruojamas uzeriams. Ir jie prisijungia gauna tokena , kuris cookyje. pagal ji jie gali narsyti tavo foruma neivesdami slaptazodzio su kiekviena nauja tema. Problema pas tave buvo, kad tu to tokeno neturejai, bet su administratoriaus teisemis galejai moderuoti.

As tiksliai negaliu garantuoti tau, nes as nezinau ka tu darei, bet tai bus vistiek surista su cookies

Vartotojo avataras
unixgirl
jaunasis rašytojas
jaunasis rašytojas

#5 Standartinė unixgirl » 2006 03 18 06:02

Ir dar prisiminiau viename forume, bet tai buvo perlinis forumas panasus dalykai budavo, jei po postinimo kazkas naudodavo PAGE BACK ir poto PAGE FORVARD.
Bet tai buvo senai ir forumas buvo perl ir kas kart, kai darydavo kas refresh siusdavo ta pacia zinute.

Nepyk tikrai nezinau, kaip tau per atstuma padeti, bet manau, kad tai cookies

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių