Black & White
Ar teko sita faina zaidima pazaisti?Labai jis man patiko, ir laukiu nesulaukiu antros dalies 

ohhh... black & white, nostalgija kokia tei uzgriebe, vai tei auginau savo karve, mokinau is 'aboroto' spardytis, tigrus mano zalmarge tvarkydavo keip reikalas X) vo, patiko labeusei man ten vezlys, kai jy zmonemis maitindavai ir mokindavai blogai elgtis, tokiu 'evil' pavirsdavo - spygliais apaugdavo visas... paskutiniam zemelapy savaitei strigau, po to kazkaip nustojau jy zaist
nus, o kiek to antrojo teko matyt ir skaitinet, tei nezinau... nepatinka man ten mintis, kad galesi armijas turet, kazkaip man rods pavirs jis eiliniu RTSu...
nus, o kiek to antrojo teko matyt ir skaitinet, tei nezinau... nepatinka man ten mintis, kad galesi armijas turet, kazkaip man rods pavirs jis eiliniu RTSu...
- SaZ
- Master Builder
- Susisiekti:
o as tai turejau baltaja meska 
wow ten tai karys
grynas boxininkas. manot meska tai jau leta?
nope...
nuejau iki 4 lygio , ten truko pakelti tokius stulpus man , bet kazkaip meska susiparinus buvo tai nemokejo pakelt tai ir pyp
o del antros dalies tai kazkaip neaisku isvis kada ja turi leisti
o mintis tai ten gera. nemanau kad virs rts paprastu.
ai nors siaip nemanau kad isvadas dar galime daryti kai isvis beveik nieko nezinome...
wow ten tai karys
grynas boxininkas. manot meska tai jau leta?
nope...
nuejau iki 4 lygio , ten truko pakelti tokius stulpus man , bet kazkaip meska susiparinus buvo tai nemokejo pakelt tai ir pyp
o del antros dalies tai kazkaip neaisku isvis kada ja turi leisti
o mintis tai ten gera. nemanau kad virs rts paprastu.
ai nors siaip nemanau kad isvadas dar galime daryti kai isvis beveik nieko nezinome...
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių