Kaip jaučiatės?
- Fantasy
- profesionalas

Mano savijauta ne ypatingai gera… Menuo naktimis po 2 – 3 valandas miegant dave rezultatus... Gal kas gali patarti kaip pabegti nuo minciu?? O dar geriau nuo jausmu?? Yra sunku zinoti fakta, kad gali tureti tai ka nori, bet negali ne del, kad nenoretum....yra sunku gyventi zinant, kad skaudini zmogu kuris tau brangus ir kartu jausti kaip del to jis skaudina tave...
Nu vienu zodziu nekreipkit demesio i mano filosofavimus, apmastymus.... pagalvojus is mano pastaruoju menesiu galima butu parasyti visai nebloga romana... deja kol kas jis laimingos pabaigos neturi....
Nu vienu zodziu nekreipkit demesio i mano filosofavimus, apmastymus.... pagalvojus is mano pastaruoju menesiu galima butu parasyti visai nebloga romana... deja kol kas jis laimingos pabaigos neturi....
The only thing that men and women have in common, is that they both prefer the company of men. Oscar Wilde.
O kam begti paprasciausiai nereikia galvoti ir maziau jaudintis kaip bus kam tos mintis jos nieko gero neduoda, o kam galvoti ka skaudini ko ne kam to reikia... pati save tada labiau skaudini negu kazka kita prsigalvodama, atsipalaiduok, nusiramink dziaukis gyvenimu.Fantasy rašė:Mano savijauta ne ypatingai gera… Menuo naktimis po 2 – 3 valandas miegant dave rezultatus... Gal kas gali patarti kaip pabegti nuo minciu?? O dar geriau nuo jausmu?? Yra sunku zinoti fakta, kad gali tureti tai ka nori, bet negali ne del, kad nenoretum....yra sunku gyventi zinant, kad skaudini zmogu kuris tau brangus ir kartu jausti kaip del to jis skaudina tave...
One world, one future.