Hmm3 (bet kurios) Turnyras
Blin jei jau žaisti, tai žaisti ant atsitiktinių žemėlapių ir viską rinktis atsitiktinai be jokių ten apribojimų. Žaidimas yra toks koks yra ir mano nuomone nieko jame nereiktų keisti. Taigi kokį žemėlapį kompiuteris sukurs, toks turėtų visus tenkinti. Nesvarbu ar jis bus su vandeniu, ar be. Na o sunkumas aišku turėtų būti impasable, nes kitaip nėr ko lošt.
Trecdali gyvenimo zmogus praleidzia lovoje likusius su trecdalius jis bando i ta lova ka nors isitempti
Tai tipo sakai kad pries CASLE yr sunku zaist?
nesakyciau
mapo dydis turetu but xl. ir dar pozemius reiktu pridet.
manau kad kyborgas man pritartu. piliu nestatynjam, kas duos ta duos. na nebent kaukoliu gymine duotu, tada sakyciau reitu is naujo. nes kas dar nezaide 3.58f tai jos ten turi daug pliusu.
nesakyciau
manau kad kyborgas man pritartu. piliu nestatynjam, kas duos ta duos. na nebent kaukoliu gymine duotu, tada sakyciau reitu is naujo. nes kas dar nezaide 3.58f tai jos ten turi daug pliusu.
"The world's best fighting tournament"
Čia ko gero +Ameno+ turėjo omenį, kuomet žaidi ne prieš kompą, o kitus žaidėjus (žmones), tada nėra skirtumo kokiu sunkumu pradėsi. Bet aš nesutikčiau. Gal pvz kiti nėra žaidę ant impasable ir jiems iš pražių būtų labai sunku prasimušt. Juk būna tokių, kurie yra atkalę vieną taktiką ir visada ją naudoja. Jei tarkim varo su orkų pilim ir pradeda ant easy, visada pirmą savaitę pasistato behemotų irštvą. Tada jau antrą savaitę juos visus nusiperka ir lekia kuo greičiau priešo mušt. Bet ant impasable to jis aišku nepadarytų ir ko gero bičas pasimestų, nežinotų ko griebti, kol galiausiai praloštų.
Tai va jei mes žaisim su 3,58 wog versija, tai ko gero reiktų standartinius nustatymus palikt kaip yra, bet šitas visas "wog special rooles" reiktų išjungti. Požemiai galėtų būt, man su jais dar įdomiau. Dėl manęs vanduo irgi galėtų būt. Na bėt ne vino mano nuomonė viską spręs, viską suderinsim visi kartu.
Tai va jei mes žaisim su 3,58 wog versija, tai ko gero reiktų standartinius nustatymus palikt kaip yra, bet šitas visas "wog special rooles" reiktų išjungti. Požemiai galėtų būt, man su jais dar įdomiau. Dėl manęs vanduo irgi galėtų būt. Na bėt ne vino mano nuomonė viską spręs, viską suderinsim visi kartu.
Trecdali gyvenimo zmogus praleidzia lovoje likusius su trecdalius jis bando i ta lova ka nors isitempti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių