Pokalbiai apie meilę ir švelnius jausmus

Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras
Sioma
profesionalas
profesionalas

Standartinė Sioma » 2005 01 23 01:41

Tiesiai sviesiai pasakysiu - Issigalvojimas.
One world, one future.

Vartotojo avataras
misty fi
Runescape master

Standartinė misty fi » 2005 01 23 10:35

Son Gohan rašė:Kalbam klabam apie meile, o dabar uzduosiu rimtesni klausima :wink:

Kas yra meile????
nu galiu pasakyt kaip mano klasiokai sako kas yra meile meile yra 2 po 50 ir i lowa ps cia ne as sugalvojau
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
egliukas
profesionalas
profesionalas
Susisiekti:

Standartinė egliukas » 2005 01 23 11:26

misty fi rašė:
Son Gohan rašė:Kalbam klabam apie meile, o dabar uzduosiu rimtesni klausima :wink:

Kas yra meile????
nu galiu pasakyt kaip mano klasiokai sako kas yra meile meile yra 2 po 50 ir i lowa ps cia ne as sugalvojau
va cia tai neblogas meiles apibudinimas :)
o siaip as kazkur jau rasiau, kad meile tai kiekvienam zmogui individualus jausmas, ir kiekvienas ja kitaip jaucia ir apibudina :wink:
No smint - no kiss, no kiss - no sex, no sex - no baby, no baby - no problem. So no smint - no problem :)

Vartotojo avataras
SaZ
Master Builder
Susisiekti:

Standartinė SaZ » 2005 01 23 12:05

cia kazkas panasaus kai zmogus tavo akyse praranda visas
ydas ir blogumus ir pasidaro pats nuostabiausias pasaulyje.

Vartotojo avataras
Nightcom
Dust N' Bones
Susisiekti:

Standartinė Nightcom » 2005 01 23 12:20

yeah, karstais tikrai tas jausmas buna non real bet kartais tai patylesiu buna, kad kazka jauti tikrai galingai bet poto pradedi susimastyti ar tikrai tu tai jauti ir kodel tu tai jauti ir ar ta jausma jaucia tas kitas zmogus kuriam tu tai jauti..videl jai ne tai tau kapets..gaunasi jog esi totaliai suvarytas i kampa ir betka ka tas zmogus tau pasakys tu pryvalesi daryti, bet aisq padares tai ir pamates jog tam zmogui vistiek px gal suprasti jog jis nevertas taves ir nevertas tavo siltu jausmu, kuriuos gal jauti is meiles gal is susizavejimo.
Paveikslėlis
Kurt Cobain rašė:"I'm so happy because today I found myfriends-they‘re in my head.“
Laikas | The Force | R.I.P.

Vartotojo avataras
Tamoo
rašytojas profesionalas
rašytojas profesionalas

Standartinė Tamoo » 2005 01 23 22:07

na nzn. meile turbut zmogus supranta, kai ka nors praranda. tada suvokia tikrosios meiles galia, suprantama ir durkla pasoneje :)
"The world's best fighting tournament"

Vartotojo avataras
Fantasy
profesionalas
profesionalas

Standartinė Fantasy » 2005 03 15 09:11

Va man ir kyla sitas klausimas kas ta meile?? matyt kyla nes pati nesugebu i ji atsakyti... gal visgi niekada nepatyriau tos tikrosios meiles o visgi gal kelintus metus myliu bet zinau kad tas zmogus kuri myliu man yra nepsiekiamas... nezinau... zinau tik tiek jog kiekviena syki pajusdavau linkstant kelius, kiekviena syki suvirpedavau isgirdus savo varda is jo lupu, mano mintys visuomet budavo su juo... gal tai meile?? deja dabar i tai atsakyti negaliu nes jau kelintus metus nepatiriu sio jausmo... o noreciau...

P.S. nekreipkit demesio kai pradedu galvoti apie meile mane visada pradeda draskyti dviprasmybes ir pasidarau tokia kokia gyvenime neesu :roll:
The only thing that men and women have in common, is that they both prefer the company of men. Oscar Wilde.

Vartotojo avataras
Nightcom
Dust N' Bones
Susisiekti:

Standartinė Nightcom » 2005 03 15 13:17

Na taip, cia yra beveik meile.

Esu eilini karta ismastes gera dalyka kaip :)
1.Kekvienas zmogus walks down the street and bumm yeah am in love..bet cia taip ziauriai daznai buna- TAI NERA MEILE TAI YRA SUSIZAVEJIMAS !
2.Bet buna ir ne, pvz sulei tikrai tu matai ta zmogu daug kartu bet hrm jis tau pradeda tikrai ziauriai patikti ta prasme hrm nu gerai gal as susizavejau bet gal ir ne ! a nu man taip tikrai daznai buna
3.Ir trecia +dar 4 bus :P Susizavi trumpalaikiai i ta zmogu bet buna laikas praaina ir vel jo nori bet taip ziauriai kad tiesiog sakes, Kame kampas buna kad tau jos taip norisi bet norisi ir dar vienos kad nzn ir pradeda atrodyt kad nori iskart kokiu 4 :) na man taip daznai buna ir negaliu is galvos ismesi rrr ir ilgai norisi kokiius metus vis i viena ziuriu
4.Gal tai meile gal ir ne bet vistiek gi gyvuliai esame ane :lol:
Paveikslėlis
Kurt Cobain rašė:"I'm so happy because today I found myfriends-they‘re in my head.“

Vartotojo avataras
SaZ
Master Builder
Susisiekti:

Standartinė SaZ » 2005 03 15 13:21

nightcom kadangi bandei savo ilgu postu israsti dviraty tai pasakysiu tik tiek : meile yra tada kai pats tai tikrai zinai , sirdies gilumoje
nesimaiso kokia nors mintis "blyn gi is tikro tai nezinau..." .
jeigu kamuoja neziniukas tai irgi gali buti meile bet...
neabipuse.

Vartotojo avataras
Nightcom
Dust N' Bones
Susisiekti:

Standartinė Nightcom » 2005 03 15 13:25

Kicked rašė:nightcom kadangi bandei savo ilgu postu israsti dvirati
Hrm. o tu eilini karta nusiflodinti :lol: seip tai nieko as cia nenoriu israsti tik sakau kaip man yra cia mano nuomone (bandyk savo kanors israsti) na tai, meile tikrai nera jausmas kuri pats gali atpazinti daugiau reikia ir kito zmogaus kuriam tai jauti na kokiu 10%nors .
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Sioma
profesionalas
profesionalas

Standartinė Sioma » 2005 03 15 13:28

Kicked rašė:nightcom kadangi bandei savo ilgu postu israsti dviraty tai pasakysiu tik tiek : meile yra tada kai pats tai tikrai zinai , sirdies gilumoje
neabipuse.
Tai pagal tave meile yra, smegeneliu mastymas(nors jo smegenys viska daro ne sirdis) bet va atsikeli va as ja myliu tikrai man sirdis taip sako, nu siadien taip galvoju, praeina laikas, o as jau tikrai zinau kad kita myliu... tikrai...
Kazin ar cia taip paprasta! Kad pasakiai ir viskas...
Meiles paprasciausiai nera!
One world, one future.

Vartotojo avataras
SaZ
Master Builder
Susisiekti:

Standartinė SaZ » 2005 03 15 13:28

skaityk idemiau :)
ta paty parasiau ka savam poste parasei ;)

Vartotojo avataras
Nightcom
Dust N' Bones
Susisiekti:

Standartinė Nightcom » 2005 03 15 13:32

Sioma rašė:
Kicked rašė:nightcom kadangi bandei savo ilgu postu israsti dviraty tai pasakysiu tik tiek : meile yra tada kai pats tai tikrai zinai , sirdies gilumoje
neabipuse.
Tai pagal tave meile yra, smegeneliu mastymas(nors jo smegenys viska daro ne sirdis) bet va atsikeli va as ja myliu tikrai man sirdis taip sako, nu siadien taip galvoju, praeina laikas, o as jau tikrai zinau kad kita myliu... tikrai...
Kazin ar cia taip paprasta! Kad pasakiai ir viskas...
Meiles paprasciausiai nera!
Siom prasti reikalai :) supranti as suku kalba prie to kad zmogus NEGALI apsiriboti viena mergina tai yra tiesiog neimanoma jus seip patys pamastykit eidami gatve kad kaikurios panors jus ziauriai traukia CIA NE GYVULISKAS POTRAUKIs nes jai ziurint pagal ji tai visos seip traukia sexy :) , o buna kad yra tokios kurios kaip tik tau ir ju daug..ir ziauriai nervina nu nelabai daug jai rimt bet kokius dwi tai tikrai yra :wink:
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
SaZ
Master Builder
Susisiekti:

Standartinė SaZ » 2005 03 15 13:34

nu cia tai ...
mazdaug pora zmoniu skaito ir nieko nemato hmm?
negi taip jau butina visus punktus skaiciais uzvardint kad suprastumet kad turiu omeny?
ai velniai nemate :?

Vartotojo avataras
Nightcom
Dust N' Bones
Susisiekti:

Standartinė Nightcom » 2005 03 15 13:35

Kicked rašė:nu cia tai ...
mazdaug pora zmoniu skaito ir nieko nemato hmm?
negi taip jau butina visus punktus skaiciais uzvardint kad suprastumet kad turiu omeny?
ai velniai nemate :?
*IGNORING*- what's spam?. o help me, god :?
Paveikslėlis

Skelbti atsakymą

Grįžti į