RAT panaudojimo instrukcijos
gerai dbr pasakyk man wiena dalyka:
kur as giriausi kad as zinau labai daug?
as sakiau as tik esu paskaites keleta tutorialu ir wiskas
todel zinau tik kazkiek gal tu nesupranti zodzio kazkiek?
zodis kazkiek reiskia nedaug o ne kaip tu manai lb daug
todel as ir sakau kad as zinau tik kazkiek(patikslinimas nedaug) ir wiskas
ir tu man parodyk kur as cia giriausi kad as zinau labai daug
kur as giriausi kad as zinau labai daug?
as sakiau as tik esu paskaites keleta tutorialu ir wiskas
todel zinau tik kazkiek gal tu nesupranti zodzio kazkiek?
zodis kazkiek reiskia nedaug o ne kaip tu manai lb daug
todel as ir sakau kad as zinau tik kazkiek(patikslinimas nedaug) ir wiskas
ir tu man parodyk kur as cia giriausi kad as zinau labai daug
Tau zinok sizofrenija net neatsimeni ka pats rasai. Dabar tikriausiai galvoji kad ne tu tai parasei.D12 rašė:godhack zinok as zn daugiau negu tu manai kad as zn todel patylek geriau
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

Va tame ir beda kad antivirusiniu kurejai noredami kad ju softa pirktu priraso visokios dviprasmiskos ar net klaidingos ir gazdinancios informacijos apie virusus.
Tada zmones isivaizduoja kad virusu beveik nebuna, o kai jau atsiranda koks vienas tai ju kompas saibom tada pareina. Is tikruju per 1 diena sukuriama apie 100 nauju virusu, viename kompe be AV yra apie 10 virusu, o su av apie 3 virusus(statisktika). Virusai buna ivairiu paskirciu kuriom pilnai aprasyt gal net knygos reiktu ir tik mazas procentas(ar procento dalis) visu virusu turi tokia tikslia paskirti: sugadint PC.
Tada zmones isivaizduoja kad virusu beveik nebuna, o kai jau atsiranda koks vienas tai ju kompas saibom tada pareina. Is tikruju per 1 diena sukuriama apie 100 nauju virusu, viename kompe be AV yra apie 10 virusu, o su av apie 3 virusus(statisktika). Virusai buna ivairiu paskirciu kuriom pilnai aprasyt gal net knygos reiktu ir tik mazas procentas(ar procento dalis) visu virusu turi tokia tikslia paskirti: sugadint PC.

siaip wistiek dauguma wirusu tik stabdo kompa arba ten wisokie dealeriai ir spyware ir pan kurie beweik nieko nepadaro bet wistiek yra wirusu tikrai geresniu kurie gali pwz kaip buwo wienam draugui kazkoks buwo pas ji wirusas kuris praejus sokiam tokiam laikui isjungdawo kompa ir jam nepadejo joks antiwirus kazkodel pradejo neweikt bet cia as rimtai tai teko jam formatuot kompa
D12 rašė:siaip wistiek dauguma wirusu tik stabdo kompa arba ten wisokie dealeriai ir spyware ir pan kurie beweik nieko nepadaro bet wistiek yra wirusu tikrai geresniu kurie gali pwz kaip buwo wienam draugui kazkoks buwo pas ji wirusas kuris praejus sokiam tokiam laikui isjungdawo kompa ir jam nepadejo joks antiwirus kazkodel pradejo neweikt bet cia as rimtai tai teko jam formatuot kompa

Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių