Kažkodėl nusprendžiau prijungti prie gamezone.lt po tiek laiko;-)
Žaidimas apie kurį Jūs čia šnekate man labai aktualus netgi dabar.
Nemalsiu daug, gaila, kad jis nėra toks populiarus kaip HL2 ar DOOM3...
Šiek tiek apie žaidimą: painkiller buvo pripažintas "BEST FPS 2004", taip pat laimėjo konkursą atstovauti CPL kaip oficialus žaidimas profesionalų žaidėjų sporto asociacijoje.
reikia pasakyti, kad tai itin aukštas įvertinimas, nes kiti žaidimai, pripažinti tokio aukšto rango (aukščiausio) asociacijos yra: quake, quake2, quake3, quake4, Counter-Strike, AvP2, UT2003, UT2004, Team Fortress Classic, HALO, Call of Duty, DOOM3...
Nors daug kur prieštaringai vertinamas papildymas "Battle out of Hell" nesulaukė tokios sėkmės kaip originalusis žaidimas, šiuo metu BooH vis dar yra pažangiausią grafiką turintis žaidimas jei vertinant pagal tai kokius efektus žaidimas leidžia pasirikti (su manim prašom nesiginčyti), kuris savo efektais pranoksta net DOOM3, taip pat smarkiai pranoksta savo pirmtaką.
PCF galbūt yra per nelyg silpna konpanija, kad konkuruotų su stambiais ryklias kaip RAVEN, visgi tokia nauja kompanija, juolab Lenkijos padarė milžinišką šuolį per vieną žaidimą, gaila, kad ji išleido "nesutvarkytą", kadangi reikalingi "patch'ai".
Taigi painkiller startavo 2004 03 20 jei pamenu tiksliai, jei ne - kurią kitą dieną kaip 1.00 versija.
Žaidimas labiau sukoncentruotas i single player nei į multiplyer, nors būtent multiplayer buvo pripažintas CPL.
Žaidimo finansavimas nėra iš "stipriųjų", ir aš galiu pasakyti, kad yra eilinių žmonių, kuriuos aš pažįstu, kurie dėl žaidimo yra padarę daugiau nei gamintojas ar leidėjas.
Pats esu dreamcatcher forumo "memberis"
http://dreamcatcherinteractive.com/foru ... 057988112&
Jei nemokat angliškai ar tiesiog tingit, galite klausti apie žaidimą manęs, nors negarantuoju, kad atsakysiu viską, ypač apie technines detales
aš biškį trupmas čia; nepaisant to, jei jums reikia pagalbos singleplayer srityje, dėl "patch'ų", dėl fix'ų, cd raktų ar dėl šiaip kas tik gali užkliūti, galite skųstis čia, arba rašyti į mano paštą: artasscorp1984@gmail.com
Padėsiu kiek galėsiu, nes turiu paramą iš aukštesnių žmonių
Vienintelis dalykas: jei jūs neesate nusipirkę painkiller licenzijuoto produkto, kurį Lietuvoje platina Akella, aš jums nepadėsiu techninėje srityje, nes aš žinau reikalus tik "originale".
Man nesvarbu ar jūs piratkes gaunat, aš jums padėsiu vis tiek, ypač gameplay srity, bet jei tarkim, kas nors klausinės kap "updeitint" ar taisyti žaidimo "bugus" su kokia piratine versija, bus sunkiau, nors tiesa - 2004 06 aš pirmą kartą gavau "piratkę"
Kad turėtumėte gerą kokybę iš žaidimo, jūs turite būti updeitinė painkiller kartu su BooH iki 1.62 ar 1.64 + turite turėti programą, kuri taiso bugus ir leidžia cheatus (powermad). Turiu pasakyit, kad šio puslapio adminas ne itin pasistengė su painkiller cheatais, šiek tiek reikėtų man pakoreguoti
Jei turite 1.00 rusišką versiją be papildymo, kuri ir yra platinama Lietuvoje daugiausiai, jums reikėtų updeitinti iki 1.35 ir ne daugiau; jei nenorite updeitinti 1.00, jums bent reikėtų fixų, kuriuos gausite pas mane.
Kitas varIAntas instaliuoti powermad iki 1.5
BooH iš karto updeitina iki 1.5, todėl nuo BooH jums reikia tik 1.61, 1.62, 1.64 (1.64 būtinas multiplayer, nes tasio kritines klaidas)
Ną ką, dar daug ką aš galiu pasakyti, bet geriau jūs klauskit
Kitą kartą papasakosiu daugiau...