http://darkforce.jconserv.net jusu teismui
nors free tas tinklapiukas bet nieko tokio vistiek paziurekit
http://darkforce.jconserv.net geda biski 
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
apie kokia ateiti kalbi?gyvavimo?jai taip tai as pats puikiai zinauGHOST_FX rašė:Nu man irgi lietuviski simbolai yra tik isimk tas reklamas virsui, daugeliui zmoniu reklamos nepatinka... ka cia daugeliui visiem... Seip neblogas tox bet ateities neturi...
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
Kazkodel tik jum dviem nera tult raidziu o kitiems tai yra tai jus patys gal sawo kompe nusistatykit LT kalbakicked rašė:man irgi lietuvisku simboliu nera tam saite kai tuo tarpu visur kitur yra (pvz sitam forume)
kicked jai atvirai pasakius kad ir ka as pasakysiu tu neigsi ir irodinesi sawo ,paprasciasiai uzsiregistruok forume paspausk ant profile i pasirink lithuania kalba ir tada viskas bus ok db aisku.ĄĄĄkicked rašė:tik mum dviem? o komentaru vos 5![]()
baik juokus
be to jeigu neaiskiai parasiau tai parasysiu dar karta.
lietuvisku simboliu nematau tik tam puslapy
'gal sawo kompe nusistatykit LT kalba '
butu smagu isgirsti kaip tu man tai patartum padaryti
pranesimu gal ir penki bet apie kalba tik esat parase tu su zed tai kaip matai newisiem ta kalba puliuojakicked rašė:tik mum dviem? o komentaru vos 5![]()
baik juokus
be to jeigu neaiskiai parasiau tai parasysiu dar karta.
lietuvisku simboliu nematau tik tam puslapy
'gal sawo kompe nusistatykit LT kalba '
butu smagu isgirsti kaip tu man tai patartum padaryti
nu wa kicked atsleidi sawo sumauta charakteri sawokicked rašė:va matai kaip yra...
uzeinu y saita pamatau kad nesamones ir iseinu
ka jau kalbet apie kazkoky registravimasi.
aisku cia jau einu link 'patrauklesnio puslapio' temos.
ai nvm
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)