Dėl saito kurimo "underground"
Seip as nesu nervuotas ir seip taves neapkesti neturiu jokiu priezasciu nes manau kad kiekvienas zmogus turi teise laisvai sakyti savo nuomoneGHOST_FX rašė:Taip... 10 min bet toki kaip tavo per 5 min galima padaryt isvis spalvos slykscios ir pns... aisku tu db manes nekenti kad isniekinau tavo darba, bet tai vaikam budinga... seip manau tu nereikalingas... per daug nervuotasIsvis uztex OT nori irodit kad kuri geriau uz mane kurk nauja tema ok???
Hmmm, čia mintis ir galbūt nebloga. Na jeigu gyventume dar visi viename kieme ir galetume visada susitinkti, tai būtų velniškas pliusas. Programuoju apie 3 metus html,php daugiau nieko dar nusimanau apie dizainą, bet čia vėliau. Kuriu vieną savo puslapi nuo 2005 metų pvasario pradžios ir dar nebaigiau, tai puslapis apie kompų priežiūra ir gerą sauguma. Kartais užsidirbu ir nuo 50lt - 200lt už puslapio sukūrima metams ir priežiūra. Jeigu kalbant apie puslapio dizaina, tai galime pvz pasiimti dizaina iš: http://www.templatesbox.com/templates.htm (tokių puslapių žinau labai daug), visus parsiūstus dizainus aš perdarau. Galėčiau visais būdais prisidėti prie puslapio kurimo. Mano didelis minusas yra jog aš dirbu vienas (genai), na , bet tikiuosi prisitaikyčiau prie visų!
P.s apie ši projektą pagalvosiu ir apgalvisiu, nes visko greitai negaliu pasakyti. Juk reikia pagalvoti kaip vyktų puslapio kūrimo procesas.
P.s apie ši projektą pagalvosiu ir apgalvisiu, nes visko greitai negaliu pasakyti. Juk reikia pagalvoti kaip vyktų puslapio kūrimo procesas.
Get your ambition or die trying
Baikit kapotis...
Per daug melynos spalvos ir per ryshki ji. Niekam nereikia kazhkokiu kostiumuoti veikeju nuotrauku, cia ne kokios firmos saitas.Wirusas rašė:Cia keletas pvz O programavimo kalba tai Visual Basic bet cia tik pacius pagrindus tezinau :lol:GHOST_FX rašė:Dizaino pavizdziu prasyciau... ir kokios prog. kalbos ziniu turi?
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių