Ar gali susipjauti visokie anti-blaxx'ai su xp?

Bendros diskusijos apie žaidimų pasaulį.
Skelbti atsakymą
Žinutė
Autorius
Masyvas
Ar gali susipjauti visokie anti-blaxx'ai su xp?

#1 Standartinė Masyvas » 2006 01 30 21:45

vat, man idomu. turiu xp su service pack 2. brolis dave viena game'a, prie kurio buvo ir anti-blaxx. instaliavau, paleidau per minetaji antiblaxx, pazhaidzhiau, ishjungiau kompa. po keliu valandu norint ijungti windowsai nebeuzhsikrove... achiu safe mode ir system restore, atstachius sistema dviem dienom atgal, viskas veikia normaliai. shiaip yra toks noras paeksperimentuoti ir vel pabandyti ta game'a irashyt, bet kazhkaip nedrasu..:) tai va, gal kas esate irgi tai patyres, kad visokios programikes, paleidzhianchios game'us kartais padaro game over. tik ne zhaidime, o kompe?

Vartotojo avataras
DF
profesionalas
profesionalas

Re: Ar gali susipjauti visokie anti-blaxx'ai su xp?

#2 Standartinė DF » 2006 01 30 21:47

Masyvas rašė:vat, man idomu. turiu xp su service pack 2. brolis dave viena game'a, prie kurio buvo ir anti-blaxx. instaliavau, paleidau per minetaji antiblaxx, pazhaidzhiau, ishjungiau kompa. po keliu valandu norint ijungti windowsai nebeuzhsikrove... achiu safe mode ir system restore, atstachius sistema dviem dienom atgal, viskas veikia normaliai. shiaip yra toks noras paeksperimentuoti ir vel pabandyti ta game'a irashyt, bet kazhkaip nedrasu..:) tai va, gal kas esate irgi tai patyres, kad visokios programikes, paleidzhianchios game'us kartais padaro game over. tik ne zhaidime, o kompe?
Arba tiesiog čia sutapimas buvo kad kaip ta geima isirasiai ir kaip tik windows uzluzo tau ir man kazkada buvo taip.del antiblaxx abejoju ar jis cia kaltas.nu nebent kox virusas ,bet as cia nekomentuoju nes tokiuose dalykuose nenusimanau. :)
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.

Vartotojo avataras
Trolis gumis
Crowbar Master

#3 Standartinė Trolis gumis » 2006 01 31 13:45

pagal ideja ciuju paciam geime virusiukas koks buvo gal, nes siaip anti blaxx ar visoki panasus sudeliokai tai nekele man jokiu problemu tokiu kaip kad sakai.

Vartotojo avataras
SaZ
Master Builder
Susisiekti:

#4 Standartinė SaZ » 2006 01 31 14:06

na zinot kaip buna... nueini y koky nors call of duty paziuret kai pten failai atrodo , o randi - jedi academy, 999 solitaire games, worms 3d ir tt.
taigi visai gali but kad tarp kazkuriu failu gal net prie antiblaxo pacio buvo virusas ymestas.

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių