Ar gali susipjauti visokie anti-blaxx'ai su xp?
vat, man idomu. turiu xp su service pack 2. brolis dave viena game'a, prie kurio buvo ir anti-blaxx. instaliavau, paleidau per minetaji antiblaxx, pazhaidzhiau, ishjungiau kompa. po keliu valandu norint ijungti windowsai nebeuzhsikrove... achiu safe mode ir system restore, atstachius sistema dviem dienom atgal, viskas veikia normaliai. shiaip yra toks noras paeksperimentuoti ir vel pabandyti ta game'a irashyt, bet kazhkaip nedrasu..
tai va, gal kas esate irgi tai patyres, kad visokios programikes, paleidzhianchios game'us kartais padaro game over. tik ne zhaidime, o kompe?
Re: Ar gali susipjauti visokie anti-blaxx'ai su xp?
Arba tiesiog čia sutapimas buvo kad kaip ta geima isirasiai ir kaip tik windows uzluzo tau ir man kazkada buvo taip.del antiblaxx abejoju ar jis cia kaltas.nu nebent kox virusas ,bet as cia nekomentuoju nes tokiuose dalykuose nenusimanau.Masyvas rašė:vat, man idomu. turiu xp su service pack 2. brolis dave viena game'a, prie kurio buvo ir anti-blaxx. instaliavau, paleidau per minetaji antiblaxx, pazhaidzhiau, ishjungiau kompa. po keliu valandu norint ijungti windowsai nebeuzhsikrove... achiu safe mode ir system restore, atstachius sistema dviem dienom atgal, viskas veikia normaliai. shiaip yra toks noras paeksperimentuoti ir vel pabandyti ta game'a irashyt, bet kazhkaip nedrasu..tai va, gal kas esate irgi tai patyres, kad visokios programikes, paleidzhianchios game'us kartais padaro game over. tik ne zhaidime, o kompe?
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
- Trolis gumis
- Crowbar Master
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)