Dėl saito kurimo "underground"
na tgaip labai grazus dizainas baltas fons ir uzrasas:
Website is underconstruction! More about it ---> soltek@kli.lt

Website is underconstruction! More about it ---> soltek@kli.lt

as bandau nuhakint savo my computer.. bet jis vistiek nerodo man daugiau hardu ir daugiau vietos;/
P.S. (Atsirado daugiau vietos
Aš omeny turėjau žodžius "Kam tu mums reikalinga?". Visi žmonės reikalingi. Daugiau ar mažiau. Nė vienas neesam visažinis, ir jei siekiam žinių(aš asmeniškai jų siekiu), tai reikia bendrauti su kuo daugiau žmonių, priimti jų patarimus/kritiką ir t.t. Reaguoti reikia ne į viską, tačiau abejoti kažkieno reikalingumu tikrai negalima.
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
Ghost Fx turejo omenyje kad kam ji reikalinga musu tarpe (cia apie underground.lietuvoje.info saito kurejus ir pan.)brain5ide rašė:Aš omeny turėjau žodžius "Kam tu mums reikalinga?". Visi žmonės reikalingi. Daugiau ar mažiau. Nė vienas neesam visažinis, ir jei siekiam žinių(aš asmeniškai jų siekiu), tai reikia bendrauti su kuo daugiau žmonių, priimti jų patarimus/kritiką ir t.t. Reaguoti reikia ne į viską, tačiau abejoti kažkieno reikalingumu tikrai negalima.
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
http://underground.vhost.lt/naujienos.phpTei va, idejau i programavimo skilti atitinkamu ebooku, nes kazhkas paprashe, tai pagalvojau, kad tiktu jos i saita. Taip pat pamazhu pildomos kitos skiltys.
O ji kazhkoki supratima gal ir turi, galetu ka parashyt. Bet kadangi ji nori mums nurodineti, apsieisim...
As atejau su taika ir dar siuliau pagalba. Gerai sukurk pats ta puslapi su savo GHOST_FXais, tik atmink kad dar nei vienas vyras nelaimejo pries moteri ir vienintele mitologine Amazoniu tauta nera pralaimejusi , nei vieno karo.Mr. X rašė:http://underground.vhost.lt/naujienos.phpTei va, idejau i programavimo skilti atitinkamu ebooku, nes kazhkas paprashe, tai pagalvojau, kad tiktu jos i saita. Taip pat pamazhu pildomos kitos skiltys.
O ji kazhkoki supratima gal ir turi, galetu ka parashyt. Bet kadangi ji nori mums nurodineti, apsieisim...
Cia tau kaip ikvepimas duodu menesi laiko kurimui ir tobulinimui jusu puslapio, o as per ta laika ish cia esanciu zmoniu surinksiu tau konkurentus ir jiems padesiu puslapi padaryti ir paziuresime.
Tu gali teigti,bet kokia tau ish to nauda? Vistiek tu mane supratai.Ir ish netikslios citatos.Na aishku chia jau prasides kritika ir beprasmis gilinimasis.brain5ide rašė:Darkforce, citata paprastai būna tikslių žmogaus žodžių pakartojimas. Aš galiu drąsiai teigti, kad šių žodžių nesakiau. Konkrečiau sakant unixgirl vardas mano pranešime nebuvo paminėtas.
Nepyk Brainai uzh netiksle citata tavo.
O unixgirl norejau pasakyti, tiksliau paklausti kodel ishvis lygini savo saita ir underground.lietuvoje.info?
Cia ne koks zhaidimas "Kuris saitas geresnis" ir pan. Saitas mums reikalingas pateikti savo zhinias, o tai yra daroma gerai ir patogiai.Koks skirtumas kad tas saitas nekokios ishvaizdos ir pan. Mes nekokie WebMeisteriai.
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių