Ar brain5ide daug nusišneka?
Nu tai va. GODhack, viena tema skirta Tau, kad įrodytum mano klaidas kompiuterinėse temose.
http://www.gamezone.lt/diskusijos/viewt ... &start=105
Na čia konkrečiai pavartota dauguma atveju neteisus. Aš netiesos sakymą sutapatinčiau su nusišnekėjimu.GODhack rašė:Butent. Bet to nieko nepasiektum tuo oftopiku juk kaip ir dauguma buvusiu atveju esi neteisus.
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
GODhack, uzspeistas i kampa. Pripazink nors karta nuosirdziai, kad buvai/esi del daugelio dalyku neteisus. Klysti zmogiska, is klaidu mokomes...
Mūsų darbas tamsoje -
Mes darome tai, ką mokam,
Atiduodame tai, ką mokam,
Mūsų darbas - tamsoje.
Abejonės virto aistra,
Aistra gi - ištirpo laisvėje.
Visa kita - menas
Išlikt savim beprotybėje.
Mes darome tai, ką mokam,
Atiduodame tai, ką mokam,
Mūsų darbas - tamsoje.
Abejonės virto aistra,
Aistra gi - ištirpo laisvėje.
Visa kita - menas
Išlikt savim beprotybėje.
Nagi jau, jei cia kaskas iziuri kad as "uspaustas" tai as pastebiu tik kad tu, brains, tada sutraiskytas ir tiek, o kur cia tas uzspaustumas ar sutraiskymas tai sunku pasakyt tikrai.
As sitam forume klystu labai minimaliai, sutraukiant i viena zodi galima rasyt neklystu, taip ir rasau. Visi kurie teigia kad as klystu pasiremia tik "liaudies ismintim", kad "visi klysta" man tai juokinga paprasiciausiai.
Jo as klystu bendrai mistaipinu daznai kokia raide, parasau posta ir paskui sugalvoju dar geriau, bet nekeliu jokiu gincu megindamas irodyti savo tariama teisuma. 
Deja cia yra veikeju kurie klysta i kiekviena posta kartais(ne brains) ir negana to kad pripazintu klyde dar ima gincytis iki fleimijimo.
As sitam forume klystu labai minimaliai, sutraukiant i viena zodi galima rasyt neklystu, taip ir rasau. Visi kurie teigia kad as klystu pasiremia tik "liaudies ismintim", kad "visi klysta" man tai juokinga paprasiciausiai.
Deja cia yra veikeju kurie klysta i kiekviena posta kartais(ne brains) ir negana to kad pripazintu klyde dar ima gincytis iki fleimijimo.
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

Tavo klydimai tikrai nėra minimalūs. Pats posakis "aš neklystu" savo ruožtu yra klaidingas. Toliau vardinam:
x) be trojano nebus ir įsilaužimo
x) Windows geriau už *nix
x) norint pasiekti labai daug kompiuterių saugume *nix visiškai nereikalingos
x) vėlgi tas bajeris su exploitui
x) ir t.t. tingiu aš toliau čia aiškinti. Aišku skaičiuojant santykį nusišnekėjimų ir visų pranešimų, tavo koeficientas gaunasi labai naudingas, bet tai yra tik dėl to, kad yra gana daug tavo postų, panašių į:
y) brainai išsiblaivyk
y) kicked, mesk lu lauk
y) mergyt, kokia tu gluša
y) nusišneki
y) ir t.t.
x) be trojano nebus ir įsilaužimo
x) Windows geriau už *nix
x) norint pasiekti labai daug kompiuterių saugume *nix visiškai nereikalingos
x) vėlgi tas bajeris su exploitui
x) ir t.t. tingiu aš toliau čia aiškinti. Aišku skaičiuojant santykį nusišnekėjimų ir visų pranešimų, tavo koeficientas gaunasi labai naudingas, bet tai yra tik dėl to, kad yra gana daug tavo postų, panašių į:
y) brainai išsiblaivyk
y) kicked, mesk lu lauk
y) mergyt, kokia tu gluša
y) nusišneki
y) ir t.t.
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių