Dėl saito kurimo "underground"
http://underground.vhost.lt/naujas_dizainas/
Tai va pradejau kurti dizaaina! Sukuriau pagrinda ir laukiu patarimu
Jis bus lb lite t.y. greit krausis!

Gerai, kad kuri dizus! Tačiau manau šita spalva nesueina su hack, bei šita pilka spalva yra žiauriai nutampyta ir lb daug kam nuo jos bloga
Nors žale ir juoda sueina su hack, bet tai taip pat yra nutampyta, tačiau tik nepilka. Dar kažkaip nesueina man viršus su apačia, bet kol nematau viso dizo, tai geriau nevarysiu nieko
Na sėkmės darbuose.
Get your ambition or die trying
Pilka spalva akiu negadina ir tikrai yra puikiu dizaino darbu su sia spalva (Kad ir sio forumo pagrindiniame templeite).
Taciau tavo darbe ne toks efektas, koks turi buti (pilka sviesene turetu but). Manau, ten geras tik sriftas pavadinime - daugiau nieko. O zalia su juoda - tai dizainas visokiems t'Birdams akis gadint
Paziureki kolonas apacioje sio puslapio (paskrolink iki galo) ir suprasi, kaip nereikia kurti dizaino.
Cia toks Vaidotas Jocys labai megdavo dizaina su blizganciom kolonom sidabrinem daryt ir niekaip zmogus nesuprastavo, kad tai blasko ir vargina userius, kai sie skaito teksta.
Taciau tavo darbe ne toks efektas, koks turi buti (pilka sviesene turetu but). Manau, ten geras tik sriftas pavadinime - daugiau nieko. O zalia su juoda - tai dizainas visokiems t'Birdams akis gadint
Paziureki kolonas apacioje sio puslapio (paskrolink iki galo) ir suprasi, kaip nereikia kurti dizaino.
Cia toks Vaidotas Jocys labai megdavo dizaina su blizganciom kolonom sidabrinem daryt ir niekaip zmogus nesuprastavo, kad tai blasko ir vargina userius, kai sie skaito teksta.
Jeigu gali tai paaškink ka čia norėjai pasakyti, nes tikrai nesupratau. Na kiekvienas žmogus turi savo nuomonę ir aš ja pasakiau kokia ji. Vienam tavo dizas gali daugiau, o kitam mažiau, vienam spalvos gali patikti , o kitam ne ir t.t O čia su tuo teliku išvis nesupratau.brain5ide rašė:MaksasMks, mažiau filmų žiūrėk.
Man dizainas shis grazhesnis, nei kad preitas...Tik Pilka spalva galetu buti shviesesneGHOST_FX rašė:http://underground.vhost.lt/naujas_dizainas/
Na o toliau kaip ir gerai viskas butu.
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
Dauguma hack saitų tokių spalvų, mačiau tik keliuose filmuose, kad rodytų puslapį per kompą, bet lb mažai. Kas išrado šitokį spalvų suderinimą nežinau, tačiau jeigu apklaustum kiek nors žmonių, manau jie daugiau pasakytų, kad hack spalvos žale, juoda. Nežadu daugiau nukrypt nuo temos, nes jau esu matęs šitame forume kuo tai baigesi. (Jeigu bl neaiškiai pasakiau, kad visi žmonės turi savo nuomonę ir joks filmas man bl jos nepakeis!!)brain5ide rašė:Kas nusprendė kad pilka spalva nesueina su hack? Kodėl būtent žalia ir juoda? A? Filmuose taip rodo.
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių