cia apie pk10 ? egoistas? nieksas? besirdis?Miegale rašė:ka as zinau ka. pats man pasakyk.pk10 rašė:nieko taip domiuosi, o ka?Miegale rašė: nu. rasau. ir ka?
eina * tas pasaulis su savo parkem
pasaulis jau seniai nuejo. tik klausimas ar tu pasilikai.
egoistas? nieksas? besirdis? jei reikia galiu ir daugiau sugalvotzinau, pirmas zodis gautas nuo miegales, antras pridetas pacio, jei zinot dar viena taiklu ir tinkanty man zody sakykit, pridesiu
TOTAL FLOOD
That was then, this is now!
neizeidinek vaikeli, as dar ne tokia senaGHOST_FX rašė:Pikta moteriske :)
o vaikinai "pakyla"? uzuodziu moteru diskriminacija...DarkForce rašė:Mergina nusikekusi "krenta" zemyn kitu zhmoniu akyse
p.s. tie 'kiti zmones' - tu? jei taip, tai as tavuju akiu nemaciau, tu mano taipogi.
Xgreem rašė:Ka ji net keiktis nemok zjurint y parasa...
Keikiuosi kaip tik noriu. Jei tau nepatinka, perskaityt mano parasa dar karta. Beje, pats dideliais rasybos gabumais nepasizymi.
Paskutinį kartą redagavo Miegale 2006 05 10 18:59, redaguota 1 kartą(us).
You ask me how to cure your headache, use a gun
Welcome to the jungle
Welcome to the jungle
gal kai kuriu... nekalbek prasau uz visusDarkForce rašė:Mergina nusikekusi "krenta" zemyn kitu zhmoniu akyseMiegale rašė:bl ne, cia apie tave
nieksas ir tt yra per daug nekonkrecios savybes, tavo pasakytas argogantiskas yra kaip tik tokios nuo kokiu labiausia skauda, nes jos taikomos siauriau ir kerta labiau... (jei ka tai ce mano nuomone)
kiekviena kart per varzybas begdamas 400m atbeges galvoju kad nebegersiu
You say it's not the real world,
Though it seems so real to me.
Though it seems so real to me.