Paaiskinkit placiau apie defeisa
tj va kaip tai daroma ir tt
kas jis per gyvunas
?
Defeisas tai toks reiskinys kai isilauzelis po isilauzimo istrina index.html(ar kaip nors kitaip besivadinancia pradine puslapio byla) ir vietoj jos iraso kita index.html su mazdaug tokiu trumpu turiniu:
6 priklausomai nuo skoniu pakeiciama i didesne reiksme, bet i mazesne labai retai. kai kurie nemoka html aneikiek(kaip musu nesenai matytas atvejis) tai tuomet tiesiog paraso su notepadu:
HACKED BY fuckie!!! puck u.
ir iseivina kaip po html.
Kodas: Pasirinkti visus
<font color=004444 size=6><B>HACKED BY HACKER!!!</B></font><BR>
HACKED BY fuckie!!! puck u.
ir iseivina kaip po html.
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

Defeisas tai tiesiog meno kurinys, kuris yra išreikstas HTML kalba.
(Na GODhack tiksliai nupasakojo viska,tad aš neišsiplėsiu).
Defeisas priklauso, nu tavo fantazijos...Šiaip jai jau atlikinėji defeisa tai daryk tai kokybiškai ir gražiai.
(Na GODhack tiksliai nupasakojo viska,tad aš neišsiplėsiu).
Defeisas priklauso, nu tavo fantazijos...Šiaip jai jau atlikinėji defeisa tai daryk tai kokybiškai ir gražiai.
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
Na pirma reikia gauti priėjimą prie sistemos ir rašymo teises į index.html(ar kokį kitą failą, kurį norime keisti). Tada pasiimame kokį nors teksto redaktorių ir su juo parašome failą būtent tokiu pačiu pavadinimu, kaip ir failas, kurį norime pakeisti. Dabar įkeliame šį failą į serverį(priklausomai nuo galimybių: per ftp, per kokį uploaderį ar dar kaip kitaip) ir padedame jį buvusio failo vietoje. Viskas. Defeisas atliktas.
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
- AstroZuikis
- nuolatinis dalyvis

Nu va, ir aš nutariau pasireikšt. Parašiau kaip ten... Toturialas, ar Tutorialas
http://tavo.mintys.lt/mokslininkas/defeisas/
http://tavo.mintys.lt/mokslininkas/defeisas/
Pirmają kompiuterinę klaidą sukėlė vabzdys 
- AstroZuikis
- nuolatinis dalyvis

Čia tiesiog neteisinga skripto konfiguracija
Admino klaida, kuria leidžia vygditi komandas. Klaidų būna įvairių, čia jau kita pasaka...
Esmė, kad kai kurie nzn kaip aplamai defeisinti, o ieškoti klaidų - tai jau kitas menas. O dėl kalbos...
Nekreipiau dėmesio, susiradau klaidą per Google, ir pofik kokia ten kalba
Nekreipiau dėmesio, susiradau klaidą per Google, ir pofik kokia ten kalba
- AstroZuikis
- nuolatinis dalyvis

Taip, komandas vygdo Web serveris. Na kiekvienas ieško svaip (turbūt). Kas kaip moka, tas taip ieško
Šiaip norint surasti CGI skriptą su nekorektišku OPEN() parametru (nuotraukose pavaizduotas kaip tik tas atvejis) naudoju:
Vietoj "filename" galima naudoti article, file...
Jeigu ką aš išmokau šitą nesamonę iš "Hakerio" žurnalo, ir dar kelių šaltinių... Tik niekodos nepirkite lietuviško žurnalo ("Hakeris") parduotuvėje, nes yra nemokamai internete (Rusiškai) - xakep.ru
Kodas: Pasirinkti visus
filetype:cgi filename=Jeigu ką aš išmokau šitą nesamonę iš "Hakerio" žurnalo, ir dar kelių šaltinių... Tik niekodos nepirkite lietuviško žurnalo ("Hakeris") parduotuvėje, nes yra nemokamai internete (Rusiškai) - xakep.ru
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)