nesupratau, ką norėjai pasakyti :/Dar(k)Force rašė:Geliau gilus, gilus underground'as
Dėl saito kurimo "underground"
Na, kad jokios prasmes kurti kazhkokius projektus ir t.t. Geriau pasilikti undergrounde ir tik retkarchiais "ishlysti" kuzhkur chia...oxigen rašė:nesupratau, ką norėjai pasakyti :/Dar(k)Force rašė:Geliau gilus, gilus underground'as
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
Na gal ir gerai. Bet pavyzdžiui tos temos puslapis būtų geriau, kur susirinktų tik tos srities žmonės, pvz.: čia susirenka daugybė žmonių, o jei būtų tik hackeriai ir pradedantieji ir panašiai, tai būtų žymiau geriau ir aptogiau (bent jau man). O šiaip nereikia reklamuotis bereikalo, tada taip ir gaunas kad kokie nors anti********.org nulaužia puslapį ir panašiai. Na nežinau, jeigu ką aš prisidedu prie projekto.
Tie antidu***.org nieko nenulauzh jai neturi exploito
Ishvis jie cirkus krechia kazhkokius.
Na man smagu butu susipazhinti su tikrai lietuviu ishsilauzhialiais, tik va beda, kad saita uzhplusta kruva 6 metu vaiku kuriu eiliniai klausimai buna.
Kaip nulauzhti one.lt arba kaip isilauzhti pas druga
Na tai tokios temos zhiauriai knisa 
Na man smagu butu susipazhinti su tikrai lietuviu ishsilauzhialiais, tik va beda, kad saita uzhplusta kruva 6 metu vaiku kuriu eiliniai klausimai buna.
Kaip nulauzhti one.lt arba kaip isilauzhti pas druga
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
Tai reikia tokiu tiesiog 'nepriimti' arba graziai 'atsikratyti', ir palikt tuos kurie nors kazkiek gaudosi, o ne tik moka paleist exploit'a...Dar(k)Force rašė:Na man smagu butu susipazhinti su tikrai lietuviu ishsilauzhialiais, tik va beda, kad saita uzhplusta kruva 6 metu vaiku kuriu eiliniai klausimai buna.
Kaip nulauzhti one.lt arba kaip isilauzhti pas drugaNa tai tokios temos zhiauriai knisa
Kurie kazhkiek gaudosi..Taipat nekazhkas.rand rašė:Tai reikia tokiu tiesiog 'nepriimti' arba graziai 'atsikratyti', ir palikt tuos kurie nors kazkiek gaudosi, o ne tik moka paleist exploit'a...Dar(k)Force rašė:Na man smagu butu susipazhinti su tikrai lietuviu ishsilauzhialiais, tik va beda, kad saita uzhplusta kruva 6 metu vaiku kuriu eiliniai klausimai buna.
Kaip nulauzhti one.lt arba kaip isilauzhti pas drugaNa tai tokios temos zhiauriai knisa
Patyrę ir mokantis hackinti kaip tik turėtų susidomėti visu šituo. Nes kai rašai straipsnius, aiškini kitam išmoksti daugiau (gauni daugiau įgudžių) vienam ar kitam. Ir beto internete pilną tokių puslapių yra net HackTV, o ten jau tikrai nevaikai susirinkę ir rodo tikrai įdomių dalykėlių...Godlike rašė:Nebus nei tokio nei kitokio tinklapio, nes tie kas moka hakint tingi kurt, o tie kas nemoka gal ir netingi, bet neturi tam pakankamai ziniu, kad rasytu straipsnius ir t.t.
Mokausi ir noriu išmokti
-
Veni, vidi, vici
Multa paucis
Errare humanum est
Divide et impera!
-
Veni, vidi, vici
Multa paucis
Errare humanum est
Divide et impera!
Dabar prisijungę