Members pamatė kad yra bejėgis, pradėjo skiesti nesąmones... taip viskas ir išėjo...brain5ide rašė:Em... kiek atsimenu ameno yra visiškai vienodai dėl antisecurity.org, taigi aš vis vien pasiliksiu prie savo nuomonės, kad čia Members
No offence
Antisecurity.org - Pamastymai apie juos.
Mokausi ir noriu išmokti
-
Veni, vidi, vici
Multa paucis
Errare humanum est
Divide et impera!
-
Veni, vidi, vici
Multa paucis
Errare humanum est
Divide et impera!
Na jam atrodo, kad genijus, bet dauguma tokių jau guli ligoninėse ir galvoja, kas jiems nepavykoGODhack rašė:Pavartinejau cia - ziuriu visa muilo opera galima butu padaryt. Smagiai pavarot.Ypac "genijus" tas kuris ""tikru hakeriu"" foruma registruoja po tikru vardu ir pavarde.
Mokausi ir noriu išmokti
-
Veni, vidi, vici
Multa paucis
Errare humanum est
Divide et impera!
-
Veni, vidi, vici
Multa paucis
Errare humanum est
Divide et impera!
Man įdomu ką tu suvystei...Pats esi suvystitas kaip 3 metų vaikas ir nežinodamas ką pasakyti kažką svaigsti. Geriau čia nesilankyk, nes niekas nenori skaityti tavo kvailų kalbų.+Ameno+ rašė:![]()
![]()
nu lopai juodi jus
![]()
visus prigavau![]()
![]()
malu suda o tie lopai taip ir patikejo kad as Members ,oi lopai negaliu luztu
![]()
![]()
![]()
bet gerai cia jus as ,kaip vaikucius suvysciau![]()
![]()
![]()
geras 1:0 mano naudai![]()
![]()
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
paziuriu i tavo nika negalvojau kad taip parasysiGODhack rašė:Pavartinejau cia - ziuriu visa muilo opera galima butu padaryt. Smagiai pavarot.Ypac "genijus" tas kuris ""tikru hakeriu"" foruma registruoja po tikru vardu ir pavarde.
atrodai kaip visiskas begalvis
jo visdelto nemastani butybe esi tikrai nemastanti
begalvis.pusproti zodyna papildik+Ameno+ rašė:paziuriu i tavo nika negalvojau kad taip parasysiGODhack rašė:Pavartinejau cia - ziuriu visa muilo opera galima butu padaryt. Smagiai pavarot.Ypac "genijus" tas kuris ""tikru hakeriu"" foruma registruoja po tikru vardu ir pavarde.
atrodai kaip visiskas begalvisrasydamas kad jie registravo tikrais vardais ir t.t.
jo visdelto nemastani butybe esi tikrai nemastanti
Kaip cia:
http://www.gamezone.lt/diskusijos/viewtopic.php?t=1565
Buvo paskelbtas adminu himnas, taip
http://www.php-fusion.lt/forum/index.php forume radau Antisecurity neoficialu himna. Dabar jau ta tema istrinta, bet pasinaudojes Google paslaugomis sugebejau atkasti sia seniena. Taigi:
http://www.gamezone.lt/diskusijos/viewtopic.php?t=1565
Buvo paskelbtas adminu himnas, taip
http://www.php-fusion.lt/forum/index.php forume radau Antisecurity neoficialu himna. Dabar jau ta tema istrinta, bet pasinaudojes Google paslaugomis sugebejau atkasti sia seniena. Taigi:
Galbut per daug ir per ilgai mes ciulpem
Galbut mes nuvertinom zhodi zigolo
Gal kartais per daug mes ish draugo uzpakaliai reikalavom
Ir kartais per greitai mes sperma isliejom Bet ash ten buvau antisecuritu dauziau
Laimingas . dauziau
Ishkeles alaus buteli i dangu laikiau
Nes . jau nieko nehakins
I juos FTB nepaleis Bet viskas buvo seniai
Tu per ilgai per ramiai gyvenai
Bet mano draugas gejus ir man jis atleis
Kaip atsigauna . po ciulpimo nakties
Je je je Nesikankink del ciulpimo sultonas man paciulps
Bet verta ciulpti ligi galo del savo garbes
Pabandom ish naujo
Nors musu 107 tik keletas hakeriu Neliek savo kraujo del ciulpimo
Bet busim mes siuteneriais tikrai
Kol nepraradom vilties
Net jeigu ir vel per klaida nukandom
Tik per klaida netapome siuteneriais Ir ash tukstanti kartu sakiau savo sult0nui
Mes ciulpsim, mes smaukysim jejeje
Jis sake - oooooooo taip
Ir jis tukstanti kartu buvo teisus
Bet geriau pabandyt ciulpti nei .i jejeje
Je je Nenuleidzhiam pirshtu nuo klavos net jeigu mes nukandam
Devynis kartus ish eiles
Juk mes ne ish tu
Kur pralaimi dar neciulpia "Microsux" Ir nebelieka jau baimes
Kada viskas nurimo ir baiges
Gali uzsiciulpti negyvai
Net jei varai tik 69 arba ar iskai draugo Juk buna kad kartais
kad sult0nas nebegali paciulpti daugiau
Bet jauti kad jis vel dirbs ir tau paciulps jejeje
Mes per viena nakti .s tapom tapom
Mes ciulpsim ish naujo...
Je je
Vietoj to, kad malt visoki suda is abieju pusiu, verciau ka nors pasimokytumet vieni is kitu, tobulu niekad nebus. Temos ivaizdis tai isvis super ateini ir ziuri ilga tema vos ne prisegta kaip FAQ :zmones kurie mums nepatinka, nes negalim registruotis i ju foruma: yay .. linksma gal nustojam jau vartytis ?
Parkour way. 
As nevarau, tik radau dainele apie Antisecurity, tai ir nusprendziau ideti (jug cia tema butent apie tai).Comad rašė:Vietoj to, kad malt visoki suda is abieju pusiu, verciau ka nors pasimokytumet vieni is kitu, tobulu niekad nebus. Temos ivaizdis tai isvis super ateini ir ziuri ilga tema vos ne prisegta kaip FAQ :zmones kurie mums nepatinka, nes negalim registruotis i ju foruma: yay .. linksma gal nustojam jau vartytis ?
Is ju puses mokytis tikrai nera ko. Galima nebent ja ignoruoti.Comad rašė:Vietoj to, kad malt visoki suda is abieju pusiu, verciau ka nors pasimokytumet vieni is kitu, tobulu niekad nebus. Temos ivaizdis tai isvis super ateini ir ziuri ilga tema vos ne prisegta kaip FAQ :zmones kurie mums nepatinka, nes negalim registruotis i ju foruma: yay .. linksma gal nustojam jau vartytis ?
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių